VEST: Nastavlјa se potraga za muškarcem koji je ubio policajca u Loznici, pretraga leve i desne obale Drine. • Dva dana piva i muzike: Za vikend 4. festival piva u Novoj Pazovi • 4. Fijakerijada u Vojki 20. jula. • FK Jedinstvo novu sezonu dočekuje na terenu FK Feniks 1995. • Vrelina nas ne napušta, ponegde moguće nepogode – do 37 stepeni. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Politika Stara Pazova 28.04.2023.
IZBORNA SKUPŠTINA OO SNS STARA PAZOVA: Radinoviću još jedan mandat za vođenje Opštinskog odbora SNS

Đorđe Radinović, dosadašnji predsednik OO Srpske napredne stranke Stara Pazova, dobio je poverenje da tu funkciju obavlja i u narednom 4. mandatu, ustanovljeno je sinoć na 3. izbornoj skupštini Opštinskog odbora SNS-a održanoj u prepunoj Pozorišnoj sali. Sednici je prisustvovalo 78 delegata koji su bili jedinstveni u odluci da izglasaju Radinovića na čelu Opštinskog odbora.           


Nakon što je izabran za predsednika, Radinović je nastavio dalje vođenje sednice kada je na mesto sekretara izglasana Aleksandra Sokolović kao i četiri potpredsednika Vladimir Jovanović, Nataša Eror Mićić, Maja Grbić i Ljibuška Lakatoš. Reizabrani predsednik se u obraćanju zahvalio svima na podršci i istakao da će se u narednom periodu zalagati za još kvalitetniji život građana opštine Stara Pazova. Kao jedno od najvažnijih postignuća u razvoju privrede, naveo je nezaposlenot koja je smanjena na minimum."Zaista sam srećan, ponosan i dirnut, imao sam pozitivnu tremu. Posle toliko godina da uživam poverenje članstva SNS i velikog broja simpatizera, čini me zadovoljnim. Lokalna samouprava koju vodim je u velikoj ekspanziji i mislim da će period koji dolazi biti uspešan, kako na predstojećim lokalnim izborima tako i za Srpsku naprednu stranku.",  naveo je Radinović.


Mimo simpatizera, aktivista i članova, sednici je prisustvovao sam vrh Srpske napredne stranke Andrej Vučić, Srđan Kružević, Damir Zobenica, Aleksandra Maletić i Nenad Barac kao i predsednikova porodica, koja ga je podržala na samoj izbornoj skupštini.