VEST: U toku rekonstrukcija asfalta u centru Stare Pazove: Biće gužve u centru narednih desetak dana • U ponedeljak vojna vežba gađanja između Nove Pazove i Novih Banovaca • Na pokrajinskoj smotri recitatora 9 predstavnika opštine Stara Pazova • Andrej Lakatoš iz Stare Pazove državni prvak u poslovnoj informatici •Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Život Vojka 29.06.2023.
Dunja Lebherc - đak generacije u OŠ “Milan Hadžić“ u Vojki

U  holu OŠ „Milan Hadžić“  u Vojki juče je održana svečanost na kojoj su predstavljeni najbolji učenici koji su završili osmogodišnje školovanje. Najboljim pojedincima juče su uručene Vukove diplome, proglašen je najbolji sportista,  kao i đak generacije. Takođe na svečanosti su podeljene i razne diplome i knjige ostalim učenicima koji su se zalagali u sportskim aktivnostima, ali i aktivnostima vezanim za ostale predmete.


U ovoj generaciji bilo je samo dva Vukovca, jedna od njih je i Bojana Kapuran učenica VIII- 2 odeljenja koja planira da svoje školovanje nastavi u staropazovačkoj gimnaziji.


David Skopljak proglašen  je za sprotistu  generacije. Šahom se bavi od malih nogu, i išao je na mnoga takmičenja iz ovog sporta, a svoje  dalje školovanje planira da nastavi u srednjoj Elektrotehničkoj školi u Inđiji.Dunja Lebherc učenica VIII- 1 odeljenja odlukom Nastavničkog veća izabrana je za đaka generacije. Ona se od prvih dana školovanja isticala po svojim znanjima i veštinama, a najveći uspeh ostvarila je na takmičenjima iz informatike. Svoje dalje školovanje nastaviće u staropazovačkoj gimnaziji.“Ovo je jedna posebna generacija zato što su veoma smeli, hrabri, drski, uspešni, dobri, vredni  i što hoće na kraju da poslušaju. Imam utisak da kako koja generacija dolazi da je interesovanje što se tiče učenja u padu, mada nije u svim generacijama, ali u ovoj je bilo dominantno. Prosto su se plašili da iznesu svoje znanje, rekla je direktorka OŠ “Milan Hadžić” Slavica Stošić.


Svoje osnovno obrazovanje završilo je 52 učenika, a na samom kraju svečanosti  direktorka i razredne starešine poželeli su  svim učenicima mnogo uspeha u daljem radu i životu i izrazili su veliko zadovljsto što su baš oni bili učenici njihove škole.