VEST: IZBORI 2024 Zaključene izborne liste za učešće ne izborima za Skupštinu opštinu Stara Pazova • SEDNICA SO STARA PAZOVA: Usvojen predlog rebalansa budžeta za 2024. godinu u iznosu od 4,3 milijarde dinara • Pazova po prvi put u Noći muzeja - otvorena kuća Janka Čmelika • Jedinstvo izgubilo od Bečeja 1918, Omladinac slavio u Kuli • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Život Stara Pazova 02.11.2023.
Savet za bezbednost saobraćaja organizovao tribinu za mlade "Um na drum"

Agencija za bezbednost saobraćaja realizovala je kampanju pod nazivom ,,Um na drum" koja ima za cilj da ukaže na faktore nastanka saobraćajnih nezgoda i na težinu posledica. U Staroj Pazovi je održana tribina za učenike osnovnih i srednjih škola koju je lokalni Savet za bezbednost saobraćaja organizovao uz podršku Saveza paraplegičara i kvadriplegičara Srbije.


Kristina Đorđević iz Čačka je ispričala svoju životnu priču koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Naime, ona je pre sedam godina ostala nepokretna kada je doživela saobraćajnu nezgodu zbog brze vožnje od 170 km/h i nepropisnog preticanja. Sedela je na mestu suvozača i nije vezala pojas i zbog te nepromišljene odluke, promenio joj se čitav život sa samo 26 godina.Pored Kristine je predavač bio i Milan Srdić koji je ispričao svoju priču i takođe poslao snažnu poruku prisutnima. Jako je važno da mladi na tuđim primerima nauče greške kako učešće u saobraćaju ne bi shvatali olako, rekaoo je Veljko Ćurčič ispred Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije.Budite oprezan, pametan, savestan i odgovoran učesnik u saobraćaju. I najmanja nepromišljena odluka vas može koštati života.