VEST: U četvrtak isključenja struje u Vojki i Surduku • U Staroj Pazovi održana tribina o vraćanju obaveznog služenja vojnog roka • Kiše najmanje palo u Novoj Pazovi, najviše u Golubincima • Uspesi karatista "Mladosti" na dva takmičenja tokom vikenda • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Kultura Stara Pazova 02.11.2023.
Na Pozorišnom lovoru nastupili staropazovački Kovači - Zdenko Kožik glumac večeri

     
Predstavu Kovači Miloša Nikolića a u režiji Aleksandra Baka odigrali su članovi Slovačkog pozorišta VHV iz Stare Pazove na domaćoj sceni sinoć u okviru 53. smotre dramskog stvaralaštva Slovaka u Vojvodini Pozorišni lovor.


Prema oceni žiriji publike, za glumca večeri je proglašen Zdenko Kožik. Ova komedija se igra na maloj sceni, a sinoć je scena bila premala za gledaoce koji su došli da pogledaju domaći ansambl. Glumac večeri i reditelj Aleksander Bako složili su se da je bilo veliko zadovoljstvo igrati pred velikom brojem gledalaca.U okviru pozorišne smotre, koja je počela u petak, ovo je bila četvrta takmičarska predstava a sledeće dve u konkurenciji, na programu su u petak. Sa početkom u 18 časova nastupiće pozorište iz Bačkog Petrovca sa predstavom Moskva – Petuški a od 20 časova amateri iz Novog Sada sa komadom Ženski razgovori.


Sve učesnike ocenjuje stručni žiri radi u sastavu: Miroslav Benka, istaknuti umetnik iz Stare Pazove, Jan Privizer, reditelj iz Kisača i Miodrag Petrović, glumac SNP iz Novog Sada, a njihove odluke biće poznate u subotu, 4. novembra.