VEST: IZBORI 2024 Zaključene izborne liste za učešće ne izborima za Skupštinu opštinu Stara Pazova • SEDNICA SO STARA PAZOVA: Usvojen predlog rebalansa budžeta za 2024. godinu u iznosu od 4,3 milijarde dinara • Pazova po prvi put u Noći muzeja - otvorena kuća Janka Čmelika • Jedinstvo izgubilo od Bečeja 1918, Omladinac slavio u Kuli • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Politika Stara Pazova 01.11.2023.
Podrška OO Pokreta socijalista Stara Pazova Aleksandru Vulinu

Povodom ostavke Aleksandra Vulina na mesto direktora BIA, iz Opštinskog odbora Pokreta socijalista Stara Pazova stiglo je sledeće saopštenje:


"Članovi Opštinskog odbora Pokreta socijalista u Staroj Pazovi su ponosni što se na čelu njihove stranke nalazi Aleksandar Vulin najčasniji političar, državnik i beskompromisni borac za Srbiju i ceo Srpski svet. Svojom ostavkom na mesto direktora Bezbednosno - informativne agencije je dokazao je da mu funkcije nisu važne, već isključivo dobrobit naroda i države.


Oni koji su pretili Srbiji odmazdom zbog Aleksandra Vulina nikada neće razumeti da postoje ljudi kojima je od ličnog komoditeta važniji narod i ceo Srpski svet kao svetinja koja se brani svim snagama.


Ponosni smo što je to dokazao na svakoj funkciji koju je obavljao i što će tako biti i ubuduće. I zato Pokret socijalista zajedno sa svojim predsednikom odlučno ide ka konačnom cilju a to je socijalna pravda i prosperitet naše zemlje i celog Srpskog sveta. Do pobode!"