VEST: IZBORI 2024 Zaključene izborne liste za učešće ne izborima za Skupštinu opštinu Stara Pazova • SEDNICA SO STARA PAZOVA: Usvojen predlog rebalansa budžeta za 2024. godinu u iznosu od 4,3 milijarde dinara • Pazova po prvi put u Noći muzeja - otvorena kuća Janka Čmelika • Jedinstvo izgubilo od Bečeja 1918, Omladinac slavio u Kuli • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 08.11.2023.
Svečana akademija povodom jubileja 50 godina od osnivanja PU Poletarac

Pola veka postojanja PU „Poletarac“ u Staroj Pazovi obeleženo je sinoć svečanom akademijom u Pozorišnoj sali. Jubilej su svojim prisustvom uveličali predstavnici lokalne samouprave, Vlade AP Vojvodine, javnih preduzeća, sveštenstva, medija, kao i bivši i sadašnji zaposleni u ovoj predškolskoj ustanovi.


Akademija je počela intoniranjem himne Republike Srbije koju su otpevali stariji predškolci. Zatim je usledio dvadesetominutni film u kom je sažeto prvih 50 godina rada. Publika je vrlo emotivno reagovala jer se i preko platna videla bezuslovna ljubav svih zaposlenih koji su ponosno govorili o svom pozivu i o ljubavi prema deci.


Prva se prisutnima obratila Slađana Bursać, zamenik pokrajinskog sekretara za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, čestitavšina jubileju i na zalaganju svakog pojedinca u ovoj ustanovi kom je na prvom mestu uvek dečja sreća.
Slađana Bursać, zamenik pokrajinskog sekretara za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednicePredsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović je u svom obraćanju dao reč da u narednim godinama neće postojati lista čekanja i da će za svako dete biti mesta u vrtićima.Đorđe Radinović, predsednik opštine Stara Pazova


 Poslednja je govorila direktorka PU „Poletarac“ Jelena Ivančević koja je istakla da je prezadovoljna dosadašnjim postignućima i ponosna što je deo zajednice koja već pola veka neguje, vaspitava i uči pravim vrednostima naše najmlađe sugrađane.Jelena Ivančević, direktorka PU "Poletarac"


Činjenica da u Poletarcu ima 300 zaposlenih i preko 2000 dece u 16 objekata širom Opštine, obećava još najmanje 50 godina uspešnog i cenjenog rada.