VEST: IZBORI 2024 Zaključene izborne liste za učešće ne izborima za Skupštinu opštinu Stara Pazova • SEDNICA SO STARA PAZOVA: Usvojen predlog rebalansa budžeta za 2024. godinu u iznosu od 4,3 milijarde dinara • Pazova po prvi put u Noći muzeja - otvorena kuća Janka Čmelika • Jedinstvo izgubilo od Bečeja 1918, Omladinac slavio u Kuli • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Sport Stara Pazova 10.11.2023.
Raspored lokalnih fudbalskih klubova za vikend: Jedinstvo protiv Borca, Dunav u Temerinu protiv Sloge

U 14. kolu Srpske lige grupa Vojvodina, u subotu Omladinac iz Novih Banovaca gostuje u Elemiru ekipi Naftagasa. U nedelju staropazovačko Jedinstvo igra u Šajkašu protiv Borca a Podunavac u Belegišu dočekuje Radnički iz Zrenjanina. Dva kola pre kraja jesenjeg dela prvenstva Omladinac je 3. Podunavac 8. a Jedinstvo 14. na tabeli.


U 14. kolu Vojvođanske lige grupe Jug, u subotu starobanovački Dunav gostuje u Temerinu ekipi Sloge. U nedelju Tadnički iz Nove Pazove u Divošu igra sa Hajdukom, dok Jadran u Golubincima dočekuje Cement iz Beočina. Radnički je 4. Jadran 6. a Dunav 9. na tabeli.


U 14. kolu Sremske lige, u nedelju Sremac u Vojki igra sa Partizanom iz Vitojevaca a  trenutno se nalazi na 11. mestu.


U 9. kolu Prve lige Srbije, ŽFK Prave dame iz Starih Banovaca gostuju u Novom Sadu ekipi Moskve. Jedini ženski fudbalski tim u našoj opštini se nalazi na 7. mestu na tabeli.


Sve utakmice počinju u 13.00 časova.