VEST: IZBORI 2024 Zaključene izborne liste za učešće ne izborima za Skupštinu opštinu Stara Pazova • SEDNICA SO STARA PAZOVA: Usvojen predlog rebalansa budžeta za 2024. godinu u iznosu od 4,3 milijarde dinara • Pazova po prvi put u Noći muzeja - otvorena kuća Janka Čmelika • Jedinstvo izgubilo od Bečeja 1918, Omladinac slavio u Kuli • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Politika Stara Pazova 16.11.2023.
IZBORI 2023: Predsednik SNS-a Miloš Vučević svojim potpisom u Staroj Pazovi podržao listu za pokrajinske izbore

U okviru predizborne kampanje za pokrajinske izbore u Staroj Pazovi listu Srpske napredne stranke došao je da podrži veliki broj građana. Miloš Vučević predsednik Srpske napredne stranke svojim potpisom u Staroj Pazovi podržao je listu za parlamentarne pokrajinske izbore „Aleksandar Vučić – Vojvodina ne sme da stane“, a svoj potpis dao je i predsednik OO SNS-a Đorđe Radinović.


“Iz Stare Pazove krećemo u kampanju za pokrajnsku skupštinu tj. za izbore AP Vojvodine. Apsolutno sam siguran da lista koju kandidujemo, koja nosi naziv Aleksandar Vučić- Vojvodina ne sme da stane, iako je mnogi potcenjuju, iako nas mnogi prikazuju kao autsajdere biće pobednička lista. To je lista koja garantuje siguran i ravnomeran razvoj cele Vojvodine,  neotuđivog dela Republike Srbije. Lista koja garantuje dobar program, lista koja kandiduje odlične ljude, ova lista je vera u sigurniju budućnost za ovaj deo Srbije, za našu Vojvodinu. Mislim da smo postigli zaista dobre rezultate pre 4, odnosno 8 godina, a ono što građane najviše  interesuje  je šta mi nudimo u narednom periodu, a to  je dalje snaženje ekonomije, očuvanje kulturne baštine Vojvodine, očuvanje svih naših raznolikosti, to nije mana  već vrlina i mi smo zaista ponosni na sve narode koji žive na ovom prostoru Srbije odnosno Vojvodine i to je daleko ukorenjeno među građane i nešto što niko ne može da otrgne i da ugrozi” rekao je Vučević.


Lista Aleksandar Vučić – Vojvodina ne sme da stane je deo programa A. Vučić – Srbija ne sme da stane i predstavlja jednu političku  celinu i nosi u sebi prizmu pokreta i potiče iz naroda.


“Ja verujem da cela Srbija ne sme da stane, da Vojvodina ne sme da stane kao i da naši gradovi i opštine gde imamo izbore ne smu da stanu jer bi to imalo nesagledive posledice  koje ne bi mogle da se poprave u narednih 10 -11 godina, nego bi nam trebalo mnogo više vremena, i siguran sam da građani to znaju. Ovom prilikom pozivam sve građane u celoj Republici Srbiji i u celoj Vojvodini da izađu na birališta 17. decembra i da glasaju na izborma” naglasio je Miloš Vučević, predsednik SNS-a.


 Vučević iskazao je veliko zadovoljstvo  što je došao u Staru Pazovu kod svojih prijatelja posebno mu je drago što je tu pored njega njegov dugogodišnji prijatelj predsednik opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, jer kako kaže iz ovog mesta u Sremu kretalo se uvek u dobre priče i ostvarivali su se dobri rezultati.


“Nek su nam na sreću i na ponos pokrajinski izbori i da zaista 17. decembra 2023. godine u Srbiji bude festival demokratije, da bude kako narod kaže, kako on bude glasao i da niko taj rezultat ne može da nam ospori, blati ili ugrožava. To je nešto što obavezuje sve učesnike u izbornom procesu i to je naša odgovornost prema građanima. Za nas su ovi izbori Sveto pismo  i kako građani budu glasali  17. decembra tako će i biti. Neka narod glasa i neka se čuje narodna volja”, dodao je predsenik SNS-a.


Predsednik Skupštine Vojvodine Momo Čolaković raspisao je danas izbore za 17. decembar. Prethodno su pokrajinski poslanici usvojili odluku o raspuštanju pokrajinskog parlamenta. Za odluku je glasalo 95 poslanika, protiv je bilo četvoro, a nije glasalo njih devetoro.