VEST: U Staroj Pazovi otkriven dvdesetdvogodišnji vozač pozitivan na kanabis • SEDNICA SO STARA PAZOVA: Usvojen predlog rebalansa budžeta za 2024. godinu u iznosu od 4,3 milijarde dinara • Odnošenje kabastog otpada u subotu iz Podunavlja • U nedelju 17. Zlatni kotlić u Surduku • U subotu Jedinstvo igra za opstanak, Podunavac dočekuje OFK Bačku, Omladinac gostuje u Kuli • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Život Stara Pazova 17.11.2023.
U "Mom kutku u gradu" radionice rekreacije

Juče je održana poslednja radionica sportsko - rekreativnih aktivnosti u okviru projekta Dnevni boravak za mlade i osobe sa invaliditetom „Moj kutak u gradu“ Centra za socijalni rad Stara Pazova, a do kraja godine biće još druženja i okupljanja sa različitom tematikom.


Iako je prvobitno namenjen osobama starijim od 26 godina, ove godine okuplja oko 20 korisnika starosti od 14 do 60 godina a po izrazima lica se moglo videti da su korisnici zadovoljni, jer im svaki dolazak jednom nedeljno na radionicu mnogo znači. 


Prošle godine su imali niz aktivnosti koje su prihvatljive za korisnike a ove godine su pored edukativnih i likovnih,  uveli i radionice fizičkih aktivnosti za koje su angažovali profesora fizičkog vaspitanja Elviru Ignjatović, objasnila je Mirjana Sokolović, rukovodilac projekta.


Projekat je podržao Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova i traje pet meseci već drugu godinu za redom.


Završava u decembru. Za 30. novembar je najavljena konferencija vezana za Dnevni boravak kao uslugu socijalne zaštite, jer krajnji cilj svih ovih aktivnosti jeste da i opština Stara Pazova konačno dobije dnevni boravak za mlade i odrasle osobe sa invaliditetom.