VEST: U četvrtak isključenja struje u Vojki i Surduku • U Staroj Pazovi održana tribina o vraćanju obaveznog služenja vojnog roka • Kiše najmanje palo u Novoj Pazovi, najviše u Golubincima • Uspesi karatista "Mladosti" na dva takmičenja tokom vikenda • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Kultura Stara Pazova 18.11.2023.
U Novoj Pazovi otvorena izložba Milice Jakšić i Olivere Subić

U Galeriji Doma kulture Nova Pazova  sinoć je otvorena izložba radova dva autora : Milice Jakšić,  unikatna keramika i prva samostalna izložba slika Olivere Subić, samouke slikarke iz Stare Pazove.


Virtuelna stvarnost, Pogled u Platonovu pećinu, Prozori duša, Ogledalo, samo su neke od 42 slike koje je u Galeriji Doma kulture Nova Pazova izložila samouka slikarka i zdravstveni radnik Olivera Subić koja se slikanjem bavi od  2018. godine. Više puta svoje radove izlagala je na žiriranim, kolektivnim izložbama u Beogradu. Učesnik je Umetničke kolonije Krčedin i član je Umetničkog Udruženja Nova Pazova.


Milica Jakšić izložila je tri serije radova sa keramikom "Leptir", "Skok" i "Sinhroni". Ova akademska umetnica završila je master studije keramike na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, samostalno je izlagala u Staroj Pazovi u Galeriji CZK  i imala je više grupnih izložbi u Srbiji  i inostranstvu. Nagrađane je Diplomom ULUPDS-a za seriju radova "Ispod vode - iznad vode".


Izložbu slika “Mala i druga iluzija“ Olivere Subić i sklulptura „Ledeni breg: ispod vode - iznad vode“ otvorio je dramaturg, filmski scenarista i pesnik, Predrag Jakšić, a radove ove dve umetnice možete pogledadi do 20. decembra 2023. godine.