VEST: IZBORI 2024 Zaključene izborne liste za učešće ne izborima za Skupštinu opštinu Stara Pazova • SEDNICA SO STARA PAZOVA: Usvojen predlog rebalansa budžeta za 2024. godinu u iznosu od 4,3 milijarde dinara • Pazova po prvi put u Noći muzeja - otvorena kuća Janka Čmelika • Jedinstvo izgubilo od Bečeja 1918, Omladinac slavio u Kuli • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Život Stara Pazova 24.11.2023.
Održan “Okrugli sto“ završna faza projekta Učimo za život 3- Iskorak iz naše traume do ozdravljenja CSR

U Klubu za dnevni boravak  u Staroj Pazovi danas je održana završna faza projekta CSR Učimo za život 3- Iskorak iz naše traume do ozdravljenja, „Okrugli sto“ gde su učesnici projekta prezentovali rezultate.


Centar za socijalni rad Stara Pazova treću godinu za redom sprovodi ovaj projekat, a radionice, koje su realizovane u septembru i oktobru bile  su namenjene hraniteljima, adolescentima i deci, i to 4 radionice za hranitelje, 4 radionice za decu adolescente i 4 radionice za decu do 13 godina.


Opšti cilj projekta je pružanje podrške hraniteljima i deci koja se nalaze na smeštaju u hraniteljskim porodicama  i stvaranje uslova za dalje unapređenje usluge hraniteljstva u opštini Stara Pazova.


Centar za socijalni rad treću godinu kako je projekat počeo da se realizuje nagrađuje hranitelja godine, ove godine je nagrađena Ivana Janković iz Starih Banovaca.


Projekat je finansiran od strane pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, a podržala ga je i opština Stara Pazova.