VEST: U četvrtak isključenja struje u Vojki i Surduku • U Staroj Pazovi održana tribina o vraćanju obaveznog služenja vojnog roka • Kiše najmanje palo u Novoj Pazovi, najviše u Golubincima • Uspesi karatista "Mladosti" na dva takmičenja tokom vikenda • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Golubinci 29.11.2023.
Predsednik Sudijske komisije FSS Dejan Santrač, posetio fudbalski klub Jadran

Predsednik Sudijske komisije FSS Dejan Santrač posetio je danas fudbalski klub Jadran u Golubincima i tom prilikom uručio je donaciju u vidu sportske opreme i lopti.


Prilikom posete Istakao je da mu je drago da je  opet na ovom fudbalskom terenu kao pre nekoliko godina kada je sudio utakmicu. Ova oprema je od velikog značaja za klub jer će doprineti boljem funkcionisanju u borbi za bodove u Vojvođanskoj ligi. Predsednika Sudijske komisije dočekali su ljudi iz rukovodstva „Jadrana i predstavnici“ opštine Stara Pazova na čelu sa predsednikom Đorđem Radinovićem.Tokom boravka u Golubincima Santrač je istakao da je teren u odličnom stanju, a za te zasluge pohvalio je predsednika Opštine jer od kad je on na čelu lokalne samouprave mnogo je urađeno za sport, a naročito je uloženo u fudbalsku infrastrukturu na teritoriji cele Opštine.


Opština Stara Pazova vodi računa o svim sportskim klubovima na njenoj teritoriji, a od naredne godine  više će se pažnje posvećivati školskom sportu.