VEST: U četvrtak isključenja struje u Vojki i Surduku • U Staroj Pazovi održana tribina o vraćanju obaveznog služenja vojnog roka • Kiše najmanje palo u Novoj Pazovi, najviše u Golubincima • Uspesi karatista "Mladosti" na dva takmičenja tokom vikenda • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Politika Stara Pazova 30.11.2023.
SEDNICA SO Stara Pazova: Usvojena odluka o dodeli jednokratne novčane pomoći srednjoškolcima

U Skupštinskoj Sali Bele zgrade u Staroj Pazovi danas je održana 36. sednica aktuelnog saziva Skupštine opštine Stara Pazova, kojoj je prisustvovalo 39 odbornika od 53 koliko ih je u aktuelnom sazivu.


Na dnevnom redu našle su se dve tačke, koje su većinom glasova i usvojene. Prva tačka odnosila se na dodelu jednokratne novčane pomoći učenicima srednjih škola u iznosu od 10.000 dinara po kojoj će Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju preneti sredstva opštini Stara Pazova koja će ih potom uplatiti na račune roditelja ili staratelja maloletnih učenika i punoletnih učenika koji nemaju otvoren račun, a na osnovu obrasca koji će srednje škole podeliti svojim đacima.


Druga tačka koju su odbornici usvojili odnosila se na pretres rešenja o davanju saglasnosti na prenos imovine u vidu 20 lap top računara koji su donacija Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu Opštini Stara Pazova.  Poslednja tačka dnevnog reda bila je rezervisana za odbornička pitanja i odgovore, kojih na 36. Sednici SO nije bilo.