VESTI: U toku 11. Međunarodni kamp za mlade lidere u dijabetesu u Novoj Pazovi • Podela besplatnih autosedišta za decu: U četvrtak u Beloj zgradi u Staroj Pazovi od 11 do 12 deca iz Stare Pazove i Golubinaca i u petak u Domu kulture u Novim Banovcima od 13 do 14 za decu iz Podunavlja • Otvoren Second hand bazar u Parohijskom domu Slovačke evangeličke crkve • Počinje tretiranje korova po kanalima u atarima Srema • Gimnazijalci organizovali Uskršnji bazar • U četvrtak prva utakmica finala plejofa između odbojkašica Jedinstva i TENT-a • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Život Stara Pazova 01.04.2024.
Iskra i Lara i ove godine pokazale humanost na delu (VIDEO)

Iskra Anić i Lara Grebović prošle godine prvi put su pokazale empatiju kada su ispred srednje Tehničke škole u Staroj Pazovi prodavale svoje rukotvorine, prikupljena sredstva uplatile su za lečenje Mihajla Dekića iz Čortanovaca.


Ove godine opet su pokazale humanost na delu, sad dok su na prolećnom raspustu opet na istom mestu prave i prodaju narukvice, ogrlice, prstenje i priveske od raznobojnih  gumica, a prodaju još i školski pribor.


Ove mlade staropazovčkanke imaju veliku podršku roditelja, a ove godine odlučile su da svima koji priđu da kupe njihove kreativne rukotvorine šire svest o deci koja su oblolela od ahondroplazije.


Mihajlo Dekić rođen je 2016 godine kao zdravo dete, dve godine kasnije dobio je upalu mozga nakon visoke temperature, ponovo je učio da jede, guta, sedi i priča. Sredstva su mu potrebna za specijalističke preglede, rehabilitaciju, logopedske i hidroterapije, troškove apoteke, putne troškove i smeštaj kako u zemlji tako i u inostranstvu.


Naše malo nekom znači mnogo ukolko ste u mogućnosti Mihajlu možete pomoći kupovinom nakita kod Iskre i Lare, slanjem SMS poruke sa tekstom 988 na broj 3030 ili uplatom novca putem žiro računa koji se nalazi na sajtu fondacije Budi Human.


Bonus VIDEO: Pogledajte šta sugrađani kažu o gestu Iskre i Lare, a šta njih dve: