VEST: Nastavlјa se potraga za muškarcem koji je ubio policajca u Loznici, pretraga leve i desne obale Drine. • Dva dana piva i muzike: Za vikend 4. festival piva u Novoj Pazovi • 4. Fijakerijada u Vojki 20. jula. • FK Jedinstvo novu sezonu dočekuje na terenu FK Feniks 1995. • Vrelina nas ne napušta, ponegde moguće nepogode – do 37 stepeni. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Politika Nova Pazova 20.06.2024.
Otvorena nova ekspozitura banke Poštanska štedionica u centru Nove Pazove

Presecanjem svečane vrpce u centru Nove Pazove danas je otvorena nova ekspozitura banke Poštanska štedionica. Ceremonija otvaranja obavljena je uz prisustvo lokalnih zvaničnika, bankarskih predstavnika i građana, koji su pozdravili ovaj važan događaj za lokalnu zajednicu. Ovo je treća poslovica u Staropazovačkoj opštini, pored Novih Banovaca i Stare Pazove.


„Verujem u izuzetno dobar rad banke u Novoj Pazovi, jer ovo mesto poseduje veliku industrijsku zonu, mnogo privrednika, ali i penzionera koji najviše vole ovu banku. Želim puno sreće i uspeha u daljem radu rukovodstvu banke a posebno predsedniku Bojanu Kekiću“, istakao je prilikom otvaranja predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović.


Banka Poštanska štedionica nastavila je širenje i modernizaciju poslovne mreže, kako bi što širem krugu stanovnika omogućila dostupnost bankarskih proizvoda i usluga. Otvarenje nove ekspoziture predstavlja pozitivan korak ka unapređenju lokalne ekonomske infrastrukture i pružanju boljih finansijskih usluga stanovnicima Staropazovačke opštine.“Mnogo opština sam obišao, na mnogo mesta smo otvarali ekspoziture, ali ovakav domaćinski odnos i efikasnost nismo sretali često. Zbog toga velika zahvalnost na ovom prelepom objektu. Kažu bankari najbolje da budeš na ćošku i da nema stepenika, i onda je lakše i klijentima i sve to dobija svoju težinu”, zaključio je mr Bojan Kekić, Predsednik izvršnog odbora Banke „Poštanska štedionica“


Kekić je ovom prilikom eksluzivno najavio i to da će banka Poštanska štedionica u dogovoru sa JP Pošta Srbije u narednom periodu otvoriti i šaltere u objektima Pošta Srbije, prvenstveno u onim mestima gde ne postoje ekpoziture ove Banke.