VEST: Nastavlјa se potraga za muškarcem koji je ubio policajca u Loznici, pretraga leve i desne obale Drine. • Dva dana piva i muzike: Za vikend 4. festival piva u Novoj Pazovi • 4. Fijakerijada u Vojki 20. jula. • FK Jedinstvo novu sezonu dočekuje na terenu FK Feniks 1995. • Vrelina nas ne napušta, ponegde moguće nepogode – do 37 stepeni. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Život Stara Pazova 03.07.2024.
Viktorija Grubić, učenica generacije, Una Kovačević, sportistkinja u OŠ u Novoj Pazovi

Svestrana, talentovana i marljiva, takva je Viktorija Grubić iz VIII – 6 odeljenja OŠ Rastko Nemanjić Sveti Sava u Novoj Pazovi koja je među 150 osmaka ponela titulu učenika generacije. Nosilac je 6 Dositejevih diploma:  iz tehničkog, ruskog jezika, šaha, fizike,  hemije i muzičke kulture,  diplome Vuk Karadžić, učesnik 4 republička takmičenja, na kojima je u raketnom modelarstvu osvojila treće a u solo pevanju drugo mesto. Viktorija spaja  umetnost, nauku i sport. Uporedo je  završila osnovnu muzičku školu, odsek klavira a trenira i karate. Upisala je Devetu beogradsku gimnaziju prirodno – matematički smer  i srednju muzičku školu u Zemunu, smer muzička produkcija.  


Za  sportistkinju generacije u novopazovačkoj osnovnoj školi proglašena je  Una Kovačević iz VIII – 4 odeljenja. Voli sport i da se takmiči, trenira rukomet već osam godina, ali i fudbal, i mnogo puta je igrala utakmice za svoju školu.


Odlična sportistkinja i učenica, Una kaže da je sport itekako bitan za dobro zdravlje i zato će ona nastaviti da trenira rukomet.  Upisala je frizerski smer u Inđiji, ali bi najviše volela kaže da završi i fakultet i predaje deci fizičko.  Isto kao i Viktorija, zahvalna je svojim nastavnicima na razumevanju i podršci, i  iz osnovne škole odlazi sa lepim uspomenama.