VEST: Nastavlјa se potraga za muškarcem koji je ubio policajca u Loznici, pretraga leve i desne obale Drine. • Dva dana piva i muzike: Za vikend 4. festival piva u Novoj Pazovi • 4. Fijakerijada u Vojki 20. jula. • FK Jedinstvo novu sezonu dočekuje na terenu FK Feniks 1995. • Vrelina nas ne napušta, ponegde moguće nepogode – do 37 stepeni. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Kultura Novi Banovci 08.07.2024.
U četvrtak 11. jula počinje dečije kulturno leto a prva predstava u Novim Banovcima


Uskoro počinje dečije kulturno leto u organizaciji Centra za kulturu, kada će se u svim mestima staropazovačke Opštine izvoditi pozorišne predstave na otvorenom za najmlađe sugrađane.


Već u četvrtak 11. jula predstavu "Mačak u čizmama" moći će da pogledaju deca u Novim Banovcima od 18 časova, koja će zbog velikih vrućina biti odigrana u Domu kulturea istog dana od 20 časova u Novoj Pazovi.   Ista predstava će 12. jula biti odigrana od 18 u Vojki. takođe u Domu kulture i od 20 časova u Staroj Pazovi. Predstavu "Lepotica i zver" pogledaće mališani u Belegišu 25. jula od 18 sati a Novopazovčani od 20 časova. 26. jula ista predstava će biti u Golubincima u 18 i u Staroj Pazovi u 20 sati. Što se tiče avgusta, "Tri praseta" će ispratiti dečica 8. avgusta u Novim Banovcima od 18 i u Novoj Pazovi od 20 časova. 9. avgusta imaće priliku da je pogledaju najmlađi najpre u Vojki pa nakon dva sata i u Staroj Pazovi. Poslednja predstava "Princeza na zrnu graška" biće 15. avgusta prvo u Starim Banovcima pa u Novoj Pazovi dok će sutradan biti u Vojki i poslednje izvođenje u Staroj Pazovi.Pored besplatnih predstava, za avgust su planirane i projekcije dva dečija filma, takođe na otvorenom, o čemu će sugrađani biti blagovremeno obavešteni.