VESTI: Počinje rekonstrukcija asfalta u centru Stare Pazove: Biće gužve u centru narednih desetak dana • U toku 11. Međunarodni kamp za mlade lidere u dijabetesu u Novoj Pazovi • Podela besplatnih autosedišta za decu: U petak u Domu kulture u Novim Banovcima od 13 do 14 za decu iz Podunavlja • Otvoren Second hand bazar u Parohijskom domu Slovačke evangeličke crkve • Počinje tretiranje korova po kanalima u atarima Srema • Danas uništavanje neeksplodiranih ubojnih sredstava u Batajnici • Odbojkašice Jedinstva pobedom započele finalnu seriju plejofa • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Kultura Stara Pazova 27.05.2012.
Završena 50. smotra amaterskog teatra

Pandorina kutija, autorski projekat Maje Šnajder, u izvođenju Pozorišnog kluba Gest iz Sečnja, proglašena je za najbolju predstavu na jubilarnom 50. Susretu amaterskih pozorišnih društava Vojvodine. Na republički festival u Kuli odlaze i drugo i trećeplasirane predstave, Mulen Ruž, Amaterskog pozorišta Branislav Nušić Kulturno obrazovnog centra Šid, u režiji Cvetina Aničića i Cvrčak, Kamerne scene Miroslav Antić iz Sente, u režiji Lazara Pajtića.

Predstava SP VHV iz Stare Pazove - Poroci čovečanstva, autorski projekat Miroslava Kožika, dobila je najvišu ocenu publike, nagradu stručnog žirija za scenski pokret, bila medju 6 nominovanih za republički festival, a nagradjen je i autor muzike za ovu predstavu Miroslav Bako. U devet večeri gledali smo devet kvalitetnih predstava, što ne pamtim kad se desilo na bilo kom festivalu, rekao je na dodeli nagrada Milan Belegišanin, reditelj i predsednik stručnog žirija 50. Susreta amaterskih pozorišnih društava. Sledeće godine, 51.Susret biće 1.Festival amaterskih pozorišnih drustava Vojvodine, rekao je zatvarajući ovogodišnji predsednik Opštine i predsednik Organizacionog odbora Susreta Goran Jović. Pre dodele nagrada, opona je sinoć bila otvorena dva puta. Kao poslednji u takmičarskom delu nastupili su pazovački amateri sa predstavom Poroci čovečanstva, a zatim je glumac Narodnog pozorišta Toša Jovanović iz Zrenjanina – Jovica Jašin izveo modramu Paorska groznica, u režiji Ljuboslava Majere.