VESTI: • Nove sadnice drveća u Staroj Pazovi zahvaljujući DDOR osiguranju - Za šumu u tvom kraju • Juniorke Srbije postale su ekipne prvakinje Evrope u streljaštvu • VREME: Oblačno, temperatura do 19 stepeni. • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Nova Pazova 10.03.2014.
Novi izgled dečijeg dispanzera

Odeljenje dečijeg dispanzera u Novoj Pazovi dobilo je novi izgled, i prostorije ovog odeljenja danas su i svečano otvorene. Predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović, ovom prilikom istakao je važnost ulaganja u zdravstvo jer je briga o našim sugrađanima najvažnija, a posebno briga o najmlađima. Nedeljko Kovačević direktor Direkcije za izgradnju opštine Stara Pazova rekao je prilikom obraćanja prisutnima da će i u narednom periodu akcenat biti stavljen na opremanje i sanaciji domova zdravlja na teritoriji naše opštine. Radovi na dečijem dispanzeru iznosili se 9 miliona i 200 hiljada dinara,a uz to je kupljen i novi nameštaj u vrednosti od milion i 300 hiljada dinara.

Kovacevic je naglasio da je u planu i uređenje prednjeg dela doma zdravlja u Novoj Pazovi i to u sklopu uređenja centra Nove Pazove. Ono što je u planu za naredni period jeste uređenje doma zdravlja u Staroj Pazovi i ambulante u Krnješevcima. Direktor doma zdravlja doktor Rada Inđić zahvalio se lokalnoj samoupravi na svemu što je do sada urađeno zejedničkim angažmanom doma zdravlja i opstine Stara Pazova, a u cilju zaštite zdravlja naših sugrađana.