VESTI: • Nove sadnice drveća u Staroj Pazovi zahvaljujući DDOR osiguranju - Za šumu u tvom kraju • Juniorke Srbije postale su ekipne prvakinje Evrope u streljaštvu • VREME: Oblačno, temperatura do 19 stepeni. • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 26.03.2014.
Ugovor za predškolske ustanove

U zgradi Opštine Stara Pazova danas je zvanično potpisan Kolektivni ugovor za predškolske ustanove „Poletarac“ i „Radost“. U ime Opštine Stara Pazova ugovor je potpisao predsednik Đorđe Radinović, a u ime predškolskih ustanova direktorka PU „Radost“ Borislava Banjeglav Klaćik i zamenica direktora PU „Poletarac” Radmila Bogdanović i predstavnici sindikata. U predškolskim ustanovama Kolektivni ugovor ne postoji od 1998. godine, prvi zvanični predlog ugovora dat je 2005. godine, a na potpisivanje se čekalo punih 16 godina. Izražavajući zadovoljstvo što je Kolektivni ugovor za predškolske ustanove potpisan predsednik Opštine Đorđe Radinović je rekao da je cilj lokalne samouprave da obezbedi dovoljne kapacitete u predškolskim ustanovama za svu decu i najavio izgradnju vrtića u Belegišu i proširenje vrtića u Staroj Pazovi.

Snežana Jovičić, predsednica Sindikalne organizacije PU „Poletarac” je naglasila da je ovim kolektivnim ugovorom konačno definisan socijalni i materijalni status zaposlenih uz sva prava iz oblasti rada i radnih odnosa, a potpisinicima ugovora su se zahvalile i Radmila Bogdanović , zamenica direktora PU „Poletarac“ i Borislava Banjeglav Klaćik, direkorka PU „Radost“. Potpisivanju Kolektovnog ugovora prisustvovali su Goran Savić, pomoćnik predsednika Opštine za ekonomski razvoj i strateški marketing, načelnica Odeljenja za društvene delatnosti Milka Simić i predsednik Opštinskog odbora sindikata obrazovanja Rade Erceg.