VESTI: U toku 11. Međunarodni kamp za mlade lidere u dijabetesu u Novoj Pazovi • Podela besplatnih autosedišta za decu: U četvrtak u Beloj zgradi u Staroj Pazovi od 11 do 12 deca iz Stare Pazove i Golubinaca i u petak u Domu kulture u Novim Banovcima od 13 do 14 za decu iz Podunavlja • Otvoren Second hand bazar u Parohijskom domu Slovačke evangeličke crkve • Počinje tretiranje korova po kanalima u atarima Srema • Gimnazijalci organizovali Uskršnji bazar • U četvrtak prva utakmica finala plejofa između odbojkašica Jedinstva i TENT-a • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 05.06.2012.
DONACIJA ROTARI KLUBA IZ SLOVAČKE

Osnovnu školu „Heroj Janko Čmelik“ danas su posetili članovi Rotari kluba iz Košica iz Slovačke Republike. Cilj posete bila je donacija za kupovinu školskih klupa. Goste je pozdravio i sa radom i istorijom škole upoznao direktor Janko Havran, izražavajući zahvalnost za ovu donaciju koja je stigla posredstvom Rotari Kluba iz Stare Pazove.
Saradnja između dva kluba postoji već dve godine, rekao je Robert Matejovič, čarter predsedsednik: -Radujemo se da ovaj naš posao ima veliki značaj za vas i mislimo da možemo napraviti treću i četvrtu tranšu. Juče smo pričali sa direktorom koliko još novih stolica bi trebalio kupti ili napraviti. To znači mi smo tu za vas i sarađujemo sa Rotari kloubom Stara Pazova, rekao je Matejovič Ugovor o donaciji potpisali su Ladislav Dudič, predsednik Rotari kluba Klasik iz Košica i dr Mišo Filip, predsednik Rotari Kluba iz Stare Pazove: -Bilo je prvi put 800, sada je hiljadu evra. Mi se ovom prilikom našim prijateljima iz Rotari kluba iz Košica zahvaljujemo i nadam se da ćemo i dalje imati tesnu saradnju, a to smo potvrdili potpisivanjem sporazuma između dva bratska kluba, rekao je dr Filip. Delagacija iz Slovačke u kojoj je i jedna studentkinja iz Meksika, je pogledala i školski nameštaj, koji je za dve učionice, a takodje posredstvom donacije ovog rotari kluba kupljen pre dve godine.