VESTI: U toku 11. Međunarodni kamp za mlade lidere u dijabetesu u Novoj Pazovi • Podela besplatnih autosedišta za decu: U četvrtak u Beloj zgradi u Staroj Pazovi od 11 do 12 deca iz Stare Pazove i Golubinaca i u petak u Domu kulture u Novim Banovcima od 13 do 14 za decu iz Podunavlja • Otvoren Second hand bazar u Parohijskom domu Slovačke evangeličke crkve • Počinje tretiranje korova po kanalima u atarima Srema • Gimnazijalci organizovali Uskršnji bazar • U četvrtak prva utakmica finala plejofa između odbojkašica Jedinstva i TENT-a • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Sport Stara Pazova 08.06.2012.
SA FUDBALSKIH TERENA

Žreb za baraž za ulazak u Srpsku ligu -Vojvodina obaviće se u ponedeljak 11. juna u Sportskom centru u Staroj Pazovi u 13.00 časova, zvanično je saopšteno iz FS Vojvodine. U baraž su se plasirali Jedinstvo iz Stare Pazove kao drugoplasirani tim u Vojvođanskoj lig grupa Zapad i Proleter iz Banatskog Karlovca koji je bio drugi u Vojvođanskoj ligi grupa Istok.
Utakmice će se igrati 13. i 16. juna, a na žrebu u Staroj Pazovi, kome će pored predstavnika FS Vojvodine prisustvovati i predstavnici oba kluba, će biti određeno ko će biti domaćin u prvoj utakmici. U Nedelju će se igrati utakmice polufinala Kupa Vojvodine. Fudbaleri Dunava iz Starih Banovaca će kod kuće igrati sa ekipom Sente, a u Starčevu će se sastati Borac i Jedinstvo iz Rumenke. Obe utakmice će početi u 17 časova, a finale će biti na programu početkom avgusta, neposredno pred početak nove fudbalske sezone. Utakmicama tridesetog kola u nedelju se završava prvenstvo u Sremskoj ligi. U derbiju začelja u Ravnju će se sastati Zeka Buljubaša i Sloga iz Krnješevaca, Jadran iz Golubinaca će igrati u Beški protiv Hajduka, a Sremac iz Vojke će biti gost Podrinja u Mačvanskoj Mitrovici. U dvadeset šestom, poslednjem, kolu Druge Sremske lige Podunavac iz Belegiša će igrati protiv Budućnosti u Salašu Noćajskom, a Borac iz Surudka će se u Sibaču sastati sa Slovenom. Sve utakmice će početi u 17 časova.