(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: U nedelju prskanje komaraca na celoj teritoriji opštine Stara Pazova • Šest dana uzastopce bez registrovanih novih zaraženih u opštini Stara Pazova • Vakcinalni punk se sa Pazovačkih bazena premešta u Centar za prevenciju u centru Stare Pazove • Helena Ivković nova predsednica Rotary kluba Stara Pazova • Maja Mihajlović učenica generacije u Ekonomskoj školi • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 30 stepeni.
Info 24.09.2014.
Stara Pazova
„Lidl“ stigao u staropazovačku opštinu

Danas je nemačka trgovinska kompanija „Lidl“, u Opštini Stara Pazova, potpisala Ugovor o kupovini opštinskog građevinskog zemljišta, čime se nagoveštava skori početak izgradnje glavnog „Lidl“ distributivnog centra. Ugovor su, u prisustvu Đorđa Radinovića, prvog čoveka Opštine Stara Pazova i njegovog tima, koji je svojim radom značajno doprineo uspešnom dolasku nove investicije, svečano potpisali: Dragan Čigoja, zastupnik kompanije „Lidl“ u našoj zemlji i Nedeljko Kovačević, direktor Direkcije za izgradnju opštine Stara Pazova. Ugovorom je predviđeno da parcela prelazi u svojinu kompanije uz naknadu od 157.948.800,00 dinara. „Dolazak uspešnih evropskih kompanija i odluka da investiraju u našoj Opštini je veliko priznanje za nas kao lokalnu samoupravu i vidljiv dokaz truda koje dugoročno ulažemo u stvaranju povoljnog poslovnog okruženja.
Ovo je samo jedan od pokazatelja da efikasnost, profesionalnost, odgovoran odnos i timski rad donose uspeh, a mi se upravo držimo ovih vrednosti jer znamo da je, u ovo vreme teške ekonomske krize, svako novo radno mesto od neprocenjive vrednosti za naše građane. Sa druge strane, ovako velika imena poput evropskog giganta kompanije „Lidl“, snaže reputaciju naše Opštine i mi im zahvaljujemo na poverenju koju su nam ukazali, uz spremnost da, kao i do sada, budemo na raspolaganju u svim aktivnostima, koje slede nakon potpisivanja Ugovora“, naglasio je predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović. Rukovodstvo kompanije je posebno istaklo izuzetno zadovoljstvo u pogledu saradnje sa čelnicima Opštine Stara Pazova, i izrazilo zahvalnost na svim do sada preduzetim radnjama. Da podsetimo, nemački trgovinski lanac „Lidl“ je međunarodni diskontni lanac supermarketa sa sedištem u Nemačkoj, koji uspešno posluje u 25 zemalja, sa više od 200.000 zaposlenih.