VEST: U toku rekonstrukcija asfalta u centru Stare Pazove: Biće gužve u centru narednih desetak dana • U ponedeljak vojna vežba gađanja između Nove Pazove i Novih Banovaca • Na pokrajinskoj smotri recitatora 9 predstavnika opštine Stara Pazova • Andrej Lakatoš iz Stare Pazove državni prvak u poslovnoj informatici •Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info ostalo 05.06.2015.
Saopštenje povodom pritužbi V.Ješića

Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici uputila je medijima saopštenje povodom pritužbi Vladimira Ješića na funkcionisanje Komisije za rešavanje pritužbi u Policijskoj upravi Sremska Mitrovica. U saopštenju ove Policijske uprave se navodi da su na predlog lokalne samouprave za predstavnike javnosti u Komisiji za rešavanje pritužbi u Policijskoj upravi Sremska Mitrovica imenovani Goran Matić i Vladimir Petković 24. novembra 2014. godine, rešenjem kojim je ministar imenovao članove Komisije, kao predstavnike javnosti. Komisija se sastoji od tri člana i to predstavnika Policijske uprave Sremska Mitrovica, predstavnika Sektora unutrašnje kontrole MUP-a i predstavnika javnosti. Shodno tome, navodi Vladimira Ješića su netačni, jer je Vladimir Petković za člana Komisije, imenovan nekoliko meseci pre nego što je Ješić prijavio događaj o kojem je Komisija juče raspravljala – stoji u saopštenju Policijske uprave.
Takođe, netačni su i navodi Vladimira Ješića da ga je Petković direktno ispitivao, jer procedura nalaže da pitanja postavlja ili direktno predsednik Komisije ili član, posredstvom predsednika. U ovom konkretnom slučaju, Vladimir Petković nije učestvovao u ispitivanju, što potvrđuje i predsednik Komisije, Dragan Stojanac. Nadležni organi doneli su i u prvostepenom i drugostepenom postupku, nakon glasanja članova Komisije, odluku da je pritužba Vladimira Ješića neosnovana. MUP odbacuje navode Vladimira Ješića kao potpuno neosnovane i netačne, navodi se u saopštenju Policijske uprave Sremska Mitrovica.