VEST: U toku rekonstrukcija asfalta u centru Stare Pazove: Biće gužve u centru narednih desetak dana • U ponedeljak vojna vežba gađanja između Nove Pazove i Novih Banovaca • Na pokrajinskoj smotri recitatora 9 predstavnika opštine Stara Pazova • Andrej Lakatoš iz Stare Pazove državni prvak u poslovnoj informatici •Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Ekonomija Stara Pazova 12.09.2012.
POČELO ČUVANJE POLJA

Opštinska uprava i Lovačko udruženje Stara Pazova su u aprilu mesecu potpisali Sporazum o čuvanju polja i ovih dana sporazum stupa na snagu, kažu u Opštinskoj upravi. U emisiji “Strogo lokalno”, sa gostima: Mirkom Peršićem, iz Opštinskog udruženja poljoprivrednika i Stevanom Vranićem, iz Udruženja lovaca Stara Pazova, razgovarala je Katarina Šarkezi.
Uvođenje poljočuvara inicirali su članovi Opštinskog udruženja poljoprivrednika Stara Pazova rekao je Peršić:-Izgleda da na krađu ne utiče ni sušna godina ni rodna godina, ona je uvek ista. Mi gledamo da utičemo na Udruženje poljoprivrednika preko lokalne samouprave da sprečimo ono što možemo. Ova godina je možda najteža u istoriji srpske poljoprivrede i poljoprivrede u Vojvodini, i suočavamo se još sa krađama na našim poljima. Našli smo modus da lovci čuvaju naša polja. Lovci će danonoćno čuvati njive od kradljivaca najavio je Stevan Vranić:-Opremljeni smo “ladom nivom”, imamo dvogled i foto aparat, i sve nedozovoljene radnje u ataru ćemo fotografisati i uraditi video zapis, po mogućnosti. Moram da kažem građanima da nekada neće ni videti našeg poljočuvara jer on može to da slika i sa udaljenosti od 100 - 150 metara, rekao je Vranić gostujući u emisiji “Strogo lokalno”.