(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Staropazovačka policija uhapsila N.R. (41) zbog sumnje u proizvodnju i preprodaju marihuane • Iz Inđije sa festivala "300 hiljada osmeha za Stefana" pola miliona dinara za Stefana Subotića • COVID 19: Tokom vikenda u opštini Stara Pazova 70 novozaraženih osoba • "Patrolne šape" i "After- posle pada" u bioskopima u Novoj Pazovi i Starim Banovcima • Humanitarni bazar za Veljka Savića u subotu u njegovoj Vojki • U četvrtak dobrovoljno davanje krvi ispred Opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 23 stepeni.
Info 06.04.2016.
Stara Pazova
Saradnja između opštine Stara Pazova i Malte

Nakon sastanka premijera Srbije i premijera Malte u januaru ove godine, usledila je i prva zvanična privredno – politička poseta malteške delegacije upravo opštini Stara Pazova. Dvodnevna poseta rezultirala je potpisivanjem Memoranduma o razumevanju i saradnji između opštine i Malteške komore za mala i srednja preduzeća. Memorandum su potpisali Paul Abela, predsednik Komore za mala i srednja preduzeća Malta i Đorđe Radinović predsednik opštine Stara Pazova. Abela je čestitao Đorđu Radinoviću predsedniku opštine Stara Pazova na svemu što je imao prilike za dva dana da obiđe i vidi i poručio mu da treba da bude ponosan na rezultate koje opština Stara Pazova postiže ali i na onome što je do sada postignuto.
Domaćin Đorđe Radinović poručio je da je Stara Pazova uvek otvorena za saradnju u svim oblastima. U malteškoj delegaciji bio je i Džon Butigjeg gradonačelnik malteškog grada Meliha kao i članovi Komore za mala i srednja preduzeća. Inicijator i organizator posete delegacije iz Malte je srpski informativno – kulturni centar i direktor Boban Jovanović, a iz Stare Pazove najzaslužniji za novoostvarenu saradnju je Goran Savić, pomoćnik predsednika opštine. Sledeći sastanak delegacija opštine Stara Pazova i Malte je u julu mesecu na Malti.