(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Pronađena bomba u Novoj Pazovi • Povređena žena na pešačkom prelazu kod Sokolskog doma u Staroj Pazovi • Na turniru u Golubincima za malog Petra sakupljeno 65.000 dinara Na akciji dobrovoljnog davanja krvi u Novim Banovcima odazvalo se 70 osoba • U opštini Stara Pazova vakcinisano 25.000 ljudi • COVID 19: Novih 23 zaraženih, imunizacija se nastavlja na bazenima vakcinama "Sinofarm" i "Fajzer Biontek" • Novi račun JKP Vodovod i kanalizacija 325-9500500156171-96 • I ovog maja JKP "Čistoća" odnosi kabasti otpad • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura od 12 do 26 stepeni
Info 16.09.2012.
Nova Pazova
Incidenti sa političkom pozadinom

Ovih dana RTV Vojvodine emitovala je informaciju o incidentima koji su se tokom leta dogodili u Novoj Pazovi. U ovim incidentima pričinjena je materijalna šteta na objektima Gorana Vranješa, zamenika predsednika opštine Stara Pazova i predsednika Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije i Miloša Gkovića, direktora ”Vodovoda” i predsednika Opštinskog odbora Demokratske stranke Srbije. Goran Vranješ, zamenik predsednika opštine Stara Pazova je u izjavi za Javni servis Vojvodine rekao da je nepoznati počinlac bacio dve cigle u izlog njegovog lokala u Novoj Pazovi. Miloš Grković kaže da je i na njegovom objektu razbijen izlog u ubačena zapaljiva primitivna naprava.
Povodom ovog slučaja, na informativnom razgovoru u policji je po povratku sa puta bio Vuk Đuričić, inače predsednik Mesne zajednice Nova Pazova. U policiji je Đuričić insistirao da bude ispitan na poligrafu kako bi se otklonila svaka sumnja o njegovoj umešanosti. Policija je pretresla Đuričićevu porodičnu kuću, i kako je objavila Televizija Vojvodine, zaplenila mobilne telephone. Provaljena je šifra njegove mejl adrese preko koje je profesorima sa fakulteta na kome studira poslat niz mejlova uvredljive sadržine, pa je, kako je rekao novinarima, u situaciji da bude izbačen sa fakulteta. Međutim, i vlasnici oštećenih lokala i sam Đuričić, tvrde da je reč o političkom obračunu. Đuričić kaže da je spreman da pomogne da se dođe do istine u ovom slučaju i apeluje na Predsednika Vlade Ivicu Dačića i Podpredsenika Aleksandra Vučića da utiču na sve službe da se slučaj razreši.