VEST: U toku rekonstrukcija asfalta u centru Stare Pazove: Biće gužve u centru narednih desetak dana • U ponedeljak vojna vežba gađanja između Nove Pazove i Novih Banovaca • Na pokrajinskoj smotri recitatora 9 predstavnika opštine Stara Pazova • Andrej Lakatoš iz Stare Pazove državni prvak u poslovnoj informatici •Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 27.09.2012.
MZ Stara Pazova u 2013

U sklopu predloga Finansijskog plana mesne zajednice Stara Pazova za 2013. godinu sačinjen je i predlog radova za sledeću godinu koji bi se finansirali direktno iz budžeta opštine. Mesna zajednica je kao prioritene radove navela: izgradnju puta između ulica Ćirila i Metodija i Učiteljske, izgradnju saobraćajnice u ulicama Svetosavskoj i Vuka Karadžića, sa zatvorenom kišnom kanalizacijom, završetak radova na saobraćajnici od kraja ulice Vuka Karadžića do petlje na autoputu prema Banovcima i izgradnju biciklističke staze u glavnim ulicama u Staroj Pazovi.

Neophodno je zameniti bravariju u hali „Park„ i u hali u ulici Branka Radičevića, radi bezbednijeg i bržeg odvijanja saobraćaja potrebno je postaviti semafore na raskrsnici ulica Karađorđeve i Janka Kamenara i na raskrsnici ulica Ćirila i Metodija, Ferde Klaćika i profesora Mihala Filipa. Predložena je i izgradnja reflektora na stadionu FK „Jedinstvo„ koji bi omogućili da se treninzi i utakmice organizuju i u večernjim terminima.