VEST: U Staroj Pazovi otkriven dvdesetdvogodišnji vozač pozitivan na kanabis • SEDNICA SO STARA PAZOVA: Usvojen predlog rebalansa budžeta za 2024. godinu u iznosu od 4,3 milijarde dinara • Odnošenje kabastog otpada u subotu iz Podunavlja • U nedelju 17. Zlatni kotlić u Surduku • U subotu Jedinstvo igra za opstanak, Podunavac dočekuje OFK Bačku, Omladinac gostuje u Kuli • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Sport Stara Pazova 24.04.2017.
STAROPAZOVČANKE U FINALU! Jedinstvo- TENT 3:2.

Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove igraće u finalu plej-ofa i boriće se za prvaka Srbije. One su u petoj, odlučujućoj, utakmici polufinala pobedile u Staroj Pazovi TENT iz Obrenovca sa 3:2 u setovima, a ostvarile su i tri pobede i dva poraza u seriji. Odavno u Staroj Pazovi nije odigrana tako uzbudljiva i neizvesna utakmica kao što je bio duel između Jedinstva i TENT-a iz Obrenovca.

Ulog je bilo velik, plasman u finale plej-ofa i borba za prvaka Srbije. U prepunoj hali uz veliko navijanje, uglavnom navijača Jedinstva, obe ekipe su pružile odličnu igru a neizvesnost je trajala više od dva sata. TENT je dobio prvi set, Jedinstvo se vratilo u igru u drugom, stiglo do izjednačenja, treći set je opet pripao ekipi iz Obrenovca. U četvrtom je domaćin bio potpuno dominantan i izborio se za taj-brek. A, peti set je bio samo za ljude koji imaju jake nerve. Činilo se da će Jedinstvo lako dobiti taj set i izboriti finale, jer je vodilo sa 8:2, 12:6 i kada je trebalo samo privesti utakmicu kraja, TENT se vraća u igru i stiže do 12:12, zatim obe ekipe osvajaju još po poen, da bi staropazovčanke iskoristile servis i osvojile poslednja dva poena za veliku pobedu i plasman u finale. U finalu Jedinstvo će kao i prošle godine igrati protiv Vizure sa Novog Beograda, a finalna serija počinje već u četvrtak u Staroj Pazovi gde će se igrati i drugi meč. Prvak Srbije će postati ekipa koja prva zabeleži tri pobede.