VEST: U toku rekonstrukcija asfalta u centru Stare Pazove: Biće gužve u centru narednih desetak dana • U ponedeljak vojna vežba gađanja između Nove Pazove i Novih Banovaca • Na pokrajinskoj smotri recitatora 9 predstavnika opštine Stara Pazova • Andrej Lakatoš iz Stare Pazove državni prvak u poslovnoj informatici •Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Kultura Stara Pazova 29.09.2017.
"Gastro Srem" na Trgu u Staroj Pazovi

Vikend u Staroj Pazovi biće u znaku „Gastro Srema“. Najavljeno je učešće 60 izlagača - poljoprivredna gazdinstva, proizvođači mesnih i mlečnih proizvoda, vinarije, umetničke radionice, proizvođači meda, rakije i bombondžije. U okviru gastronomskih radionica za decu i odrasle, biće i takmičenje u pripremanju tradicionalnih jela i u kuvanju riblje čorbe.

Pokrovitelji manifestacije su Opština Stara Pazova i Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo. Organizator, Opština Stara Pazova i suorganizatori, Turistička organizacija i Centar za kulturu Stara Pazova, pored velikog broja izlagača najavljuju i bogat kulturno – umetnički program, u kome će učestvovati pazovački i čuvari kulturne baštine iz Srema, a prvi put će u Staroj Pazovi nastupiti „Lexington bend“. Druga po redu manifestacija „Gastro Srem“ će imati i humanitarni karakter. Kupovinom slika članova Udruženja likovnih umetnika Stara Pazova, posetioci će pomoći lečenje Stefana Subotića iz Belegiša.