(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Uskoro 5 novih bunara u cilju boljeg vodosnabdevanja u opštini Stara Pazova • Od 1. avgusta zatvoren putni pravac od Pazovačkih bazena do kružnog toka kod MTU-a • Skaču brojke novoinficiranih u staropazovačkoj opštini, 30 procenata testiranih pozitivno • Služba Hitne pomoći stalno na terenu, sve češće povrede na radu • APEL MUP-a: Ne spaljivati travu i nisko rastinje zbog velike opasnosti od požara • VREME: Dnevna temperatura oko 32 C • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info 09.04.2012.
Stara Pazova
OBAVEŠTENJE ZA PRODAVCE NA PIJACI

Pre nedelju dana prodavci robe animalnog porekla na zelenim pijacama u Staroj i Novoj Pazovi dobili su obaveštenje o uslovima pod kojim mogu da prodaju svoju robu.
Obaveštenje se odnosi na prodaju mleka, mlečnih proizvoda, mesa i mesnih prerđevina, kao i ribe, i to nije zabrana, izjavio je za RTV Stara Pazova Đukan Rakonjac iz Čistoće. "Što se tiče prodavaca koji su pod nadzorom Veterinarske službe, koji su registrovani, oni na ovim tezgama i dalje mogu da prodaju svoje proizvode pod uslovima kao i do sada. A što se tiče zakupaca naših tezgi, koji koriste prostor koji se nalazi iza zgrade i sa povrćem, prodaju proizvode animalnog porekla, bilo da se radi o suhomesnatim proizvodima, viršlama, konzervama, mlečnim proizvodima, oni to ne mogu na tim mestima prodavati, mogu samo na određenom prostoru koji je sa naše strane, dok se ne reši problem izgradnje „bele pijace“. Po nalogu inspekcijskih službi, JKP Čistoća je u obavezi da korisnike svog poslovnog prostora obavesti o merama, u slučaju da ne poštuju odredbe ugovora o zakupu tezgi".Svi koji su registrovani proizvođači, pošto je to i najveći problem, dolazi period visokih temperatura, oni će u ovom periodu, pod kontrolom Veterinarske i ostalih inspekcija, prodavati na ovom mestu. Kao što smo govorili, izrada „bele pijace“ je u pripremnoj fazi, rekao je Rakonjac. Do kraja meseca se očekuje odobrenje za lokacijsku dozvolu. Bela pijaca u Staroj Pazovi bi trebalo da bude izgrađena na prostoru Zelene pijace, posmatrano iz Zmaj Jovine ulice sa leve strane.