(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Novi pločnik ispred Pošte u centru Stare Pazove • U Starim Banovcima obustavljen saobraćaj na raskrsnici Milenka Pevca i Pere Čodanovića do 5.12. • COVID 19: U opštini Stara Pazova registrovano novih 21 slučajeva zaraze • NOVI BANOVCI: KUD Branko Radičević proslavlja 70 godina postojanja • Članice streljačkog kluba Jedinstvo uspešne u Nišu • Pomozimo Teodori Radojković iz Stare Pazove da lekarsku sobu zameni školskom klupom i igralištem. POŠALJITE SMS 1139 NA 3030 • VREME: Hladno, temperatura do 7 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Info 07.05.2018.
Stara Pazova
Od 7. do 18. maja prijave za upis dece u vrtiće na teritoriji opštini Stara Pazova

Prijavljivanje za upis dece u vrtiće na teritoriji opštine Stara Pazova počinje danas 7. maja i trajaće do petka 18. maja. U obavezan pripreman predškolski program PU „Poletarac“ u Staroj Pazovi i PU „Radost“ u naselju Banovci Dunav biće upisana deca od 5,5 do 6,5 godina, odnosno deca rođena od 1. marta 2012. do 1. marta 2013. godine, u poludnevni boravak mogu se upisati deca od 3 do 5,5 godina, a u celodnevni boravak deca uzrasta od jedne do 6,5 godina.
Ukoliko je dete predškolskog uzrasta, neophodno je dostaviti: fotokopiju detetovog izvoda iz matične knjige rođenjih i fotokopiju zdravstvene knjižice, a kada dete krene u vrtić naknadno dostaviti potvrdu pedijatra. Roditelji ili staratelji sa sobom treba da ponesu: fotokopiju svoje lične karte, prilog o statusu porodice iz osetljivih grupa, a ukoliko je roditelj zaposlen i fotokopiji obrasca MZA, odnosno MA za zaposlene od oktobra 2010. godine, dok roditelji trećeg i četvrtog deteta moraju dostaviti izvode iz matičnih knjiga rođenih za svu decu iz porodice. Prioritet za upis u celodnevni boravak imaće najpre deca iz osetljivih grupa, kao i deca zaposlenih roditelja i redovnih studenata, deca iz porodica sa troje ili više dece i deca čija su braća i sestre upisana u istu predškolsku ustanovu. Vaspitno obrazovni rad u PU “Poletarac” u Staroj Pazovi realizuje se i na slovačkom jeziku. Spiskovi upisane dece biće objavljeni 20. juna.