VEST: Skupština opštine usvojila planove za uređenje centralne radne zone u Staroj Pazovi • U toku rekonstrukcija asfalta u centru Stare Pazove: Gužve u centru narednih desetak dana • Zbog izmeštanja vodovodnih cevi u sklopu rekonstrukcije centra Stare Pazova slabiji pritisak u slavinama kod domaćinstava u okolini centra • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Sport Stara Pazova 24.12.2018.
KIK BOKS: Bojan Džepina ispustio pobedu u Smederevu

U petak je u sportskoj dvorani u Smederevu održan prestižni kik boks turnir „Zlatni kik bokser“ u organizaciji Kik boks saveza Srbije.

Publika je mogla da uživa u fantastičnim borbama, a u 4. meču za WAKO PRO titula prvaka Srbije u kategoriji Low kick, 88.6 kg, Bojan Džepina odmerio je snage sa Milošem Cvetićaninom iz Novog Sada. Džepina je tokom prve 3. runde meča imao prednost nad Cvjetićaninom, ali u 4. rundi je, žargonski rečeno, pobedio sam sebe, nakon par grešaka koje su omogućile prednost momku iz Novog Sada. Nakon 4. izuzetno zanimljive ali teške i naporne runde, odlukom sudija pobedu i pojas prvaka Srbije u low kick kategoriji do 88.6 kg poneo je novosađanin.

Pojas za prvaka Srbije Cvetićaninu uručio je aktuelni Svetski prvak u ovoj kategoriji Nenad Pagonis. Pravi spektakl usledio je u 5. meču u borbi za titulu Svetskog prvaka u kategoriji Low kick, 81.4 kg između portugalca Rikarda Fernandesa i Nikole Stošića rodom iz Smedereva. Pet rundi po tri minuta smenjivali su se udarci, a publika je svaki ispratila ovacijama. Odlukom sudija, 2:1 za kapitena reprezentacije Srbije, titula svetskog prvaka, i pojas otišao je u ruke Nikole Stošića na oduševljenje svih u hali.