(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: U subotu velika akcija odnošenja kabastog otpada iz Podunavlja • Stara Pazova se uspešno izborila sa koronavirusom • Danas isplata minimalca za oko milion radnika • 350 slobodnih mesta u tri srednje škole u Staroj Pazovi • Pruga Stara Pazova - Beograd biće završena do marta sledeće godine • Izgrađeno preko 11,5 kilometara staza za pešake i bicikliste na teritoriji opštine • Počeo sa radom Ženski fudbalski klub u Starim Banovcima • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sve toplije
Info 24.04.2020.
Stara Pazova
Nakon tri dana registrovana je jedna zaražena osoba u opštini Stara Pazova, reč je o devojci staroj 25 godina

Nakon tri dana na teritoriji opštine Stara Pazova registrovana je jedna osoba kod koje je potvrđen virus COVID 19. Reč je o devojci staroj 25 godina i ona je ukupno 30-a osoba kod koje je registrovan ovaj virus od početka epidemije.

Raduje što je kod gotovo polovine zaraženih registrovana blaga klinička slika, a medicinski radnici i pripadnici MUP-a koji su se zarazili prve nedelje aprila meseca ovih dana bivaju otpuštani iz bolnica kao potpuno zdravi.

Prema najnovijim podacima, u Sremu je zabeleženo 12 novih slučajeva zaraze koronavirusom, pa se tako broj obolelih popeo na 108. Tako je najveći broj obolelih od početka pandemije u opštini Stara Pazova gde je ukupan broj zaraženih 30, zatim sledi Sremska Mitrovica sa 27, u Inđiji je 17, u Rumi 11, u Pećincima i Šidu po 8 i Irigu 7. Prema podacima od 23. aprila, po četvoro obolelih ima grad Sremska Mitrovica i opština Inđija, dvoje novoobolelih je na teritoriji šidske oštine i po jedno u opštinama Stara Pazova i Irig.

Novi slučajevi zaraze beleže se u pet sremskih opština izuzev rumske i pećinačke gde tokom jučerašnjeg dana nema novoobolelih. Na teritoriji grada Sremska Mitrovica obolela su 4 muškaraca starosti 25, 41, 44 i 77 godina, dok su u inđijskoj opštini oboleli devojčica stara jednu godinu i devojka od 24 godine, kao i dva muškarca starosti 39 i 71 godinu. Dva muškarca starosti 33 i 43 godine tokom jučerašnjeg dana zabeleženi su na teritoriji šidske opštine, u Irigu je zaražen i 39-godišnji muškarac, a u Staroj Pazovi 25-godišnja devojka.