Vesti u poslednjih nedelju dana
starije vesti se nalaze u arhivi

Sport Novi Banovci 29.05.2017.
Šahisti Jugovića iz kaća osvojio su prvo mesto na finalnom turniru kupa Srbije „Svetozar Gligorić“ koji je juče završen u Novim Banovcima. Oni su u pet kola osvojili trinaest bodova, jedan više od drugoplasiranog Omladinca iz Novih Banovaca. Treće mesto je pripalo Valjevskom šah klubu koji je osvojio jedanaest bodova. Ove tri ekipe su dobile pehar, a igrači medalje koje im je určio Ratko Pižurica vršilac dužnosti predsednika šshovskog saveza Srbije. Pored Omladinca na turniru je učestvovalo još četiri ekipe iz staropazovačke opštine: Stara Pazova je deseta sa sedam bodova, Sremac iz Vojke je završio na jedanaestom mestu sa šest bodova, Mladost iz Nove Pazove je petnaesta sa četiri boda, a Banovci-Dunav šesnaesti sa tri boda. Na finalnom turniru u Novim Banovcima učestvovalo je 18. ekipa.
Sport Stara Pazova 29.05.2017.
U dvadeset devetom, pretposlednjem kolu Srpske lige područje Vojvodina fudbaleri Omladinca iz Novih Banovaca pobedili su Bačku 1901 u Subotici sa 1:0, Dunav iz Starih Banovaca je poražen od Crvene Zvezde u Novom Sadu sa 3:2, a Radnički je izgubio u Novoj Pazovi od Borca iz Sakula sa 2:0. U derbiju dvadeset devetog kola Vojvođanske lige grupa Jug Jedinstvo je u Staroj Pazovi savladalo Kabel iz Novog Sada sa 1:0, u Belegišu Podunavac i Hajduk iz Čuruga su igrali nerešeno, 1:1,a Sremac iz Vojke je izgubio od Indeksa u Novom Sadu sa 4:2. Jadran je u Golubincima poražen u dvadeset osmom kolu Sremske lige od Hajduka iz Divoša sa 2:1.
Sport Nova Pazova 26.05.2017.
U 29. pretposlednjem kolu Srpske lige područje Vojvodina, fudbaleri Radničkog sutra će u Novoj Pazovi igrati protiv Borca iz Sakula, Omladinac iz Novih Banovaca će se u Subotici sastati sa Bačkom 1901, a Dunav iz Starih Banovaca će biti gost Crvene Zvezde u Novom Sadu. Sve sutrašnje utakmice će početi u 17. časova.
Sport Novi Banovci 26.05.2017.
U Novim Banovcima juče je počeo četvrti tunir kupa srbije „Svetozar Gligorić“. Na turniru učestvuje 18 ekipa, od čega pet iz staropazovačke opštine: Stara Pazova, Omladinac iz Novih Banovaca, Mladost iz Nove Pazove, Sremac iz Vojke i Banovci - Dunav. Pre početka, učesnike turnira je pozdravio Živojin Gavrić, potpredsednik Skupštine opštine Stara Pazova, a finale je otvorio Ratko Pižurica, vršilac dužnosti predsednika šahovskog saveza Srbije. Igraće se pet kola, švajcarski sistem i finale kupa će trajati do nedelje.
Sport Novi Banovci 25.05.2017.
Fudbaleri Omladinca iz Novih Banovaca nisu uspeli da se plasiraju u finale kupa Vojvodine, pošto su juče poraženi u polufinalu od Borca u Šajkašu. Utakmica je u regularnom toku završena 3:3, a nakon boljeg izvođenja penala Borac je otišao u finale ukupnim rezultatom 8:6. Borac će u finalu igrati protiv Dinama 1845 koji je u drugom polufinalnom meču u Pančevu pobedio Bratstvo 1946 iz Prigrevice sa 2:1. Finale kupa Vojvodine će se igrati početkom avgusta.
Sport Novi Banovci 24.05.2017.
U organizaciji šah kluba Banovci-Dunav i šahovskog saveza Srbije u Novim Banovcima će sutra početi finalni turnir kupa Srbije „Svetozar Gligorić“. Očekuje se da će na turniru učestvovatai 15. ekipa, od čega i pet iz staropazovačke Opštine. Svečano otvaranje turnira je sutra u 17.00 časova, a turnir će trajati do nedelje 28. maja
Firma Eurostroj iz Stare Pazove zapošljava trgovca u maloprodajnom objektu Praktiker. Pored rasvete i elektromaterijala, u prodavnici Praktiker u ponudi je širok asortiman šrafovske robe, ručnog, baštenskog i elektro alata, profi i hobi program. Ako ste komunikativni, vredni, imate iskustvo rada kao trgovac, prijavite se ili nam dostavite Vašu radnu biografiju.Poželjno je da kandidati budu elektotehničke struke ili da imaju osnovno znanje u navedenoj oblasti. Zainteresovai kandidati više informacija mogu dobiti na telefon broj: 063/267 032, ili poslati svoju radnu biografiju na e-mail: hr.mng@eurostroj.rs.
Potrebni radnici za rad u perionici veša u Staroj Pazovi.Zainteresovani kandidati više informacija mogu dobiti na telefon broj 069/40-51-500 kao i na broj telefona 063/24-41-76.
Firmi Moto-plast doo koja se bavi proizvodnjom folije, potrebni proizvodni operateri sa ili bez radnog iskustva za rad u proizvodnom pogonu u Novoj Pazovi. Rad je organizovan u smenama. Svoju radnu biografiju sa nazivom pozicije za koju konkurišete,zainteresovani kandidati mogu poslati na e-mail adresu: info@motoplast.rs ili doći lično u prostorije firme u ulici Njegoševa 111 u Novoj Pazovi.Za više informacija zvati na telefon broj 022/323-584 kao i na broj 022/323-364 svakog radnog dana od 8 do 16 časova.
Potrebni radnici muškog pola , za rad na presama u proizvodnji bakelitnih toalet dasaka. Zainteresovani kadidati sve informacije mogu dobiti na telefon broj 063/450-426 u periodu od 08 do 14 časova.
Predstavništvu kanadske firme Integrity iz Stare Pazove, potrebni radnici u proizvodnji. Prijave na telefone 022/310-147 i 060/508-0844 ili doći lično u sedište firme Golubinački put bb.
Stovarištu Šovljanski iz Starih Banovaca hitno potrebna dva fizička radnika. Za više informacija doći lično na adresu Grčka 2, ili pozvati na telefon broj 022/310-608.
Usled proširenja proizvodnih kapaciteta kompanija IGB AUTOMOTIV raspisuje konkurs za prijem 100 radnika u proizvodnom pogonu u Inđiji. Konkurs je otvoren do 1. juna. Prijave i biografije možete poslati na e-mail adresu prijava@bauerhin.rs ili direktno predati u kompaniji.
Potrebne žene za prodaju sladoleda u Novoj i Staroj Pazovi.Zainteresovane kandidatkinje mogu se javiti na broj telefona 060/5108333.
Kompaniji DIS su potrebni mladi, vredni i ambiciozni ljudi na sledećim pozicijama u marketu u Novoj Pazovi: prodavac- izlagač, kasir, prodavac na odeljenju voća i povrća, prodavac na odeljenju delikatesa i gotovih jela, mesar, magacioner, referent nabavke, poslovođa, vozač- dostavljač, Direktor marketa. Prijave sa kratkom biografijom i fotografijom posalti na hr@dis.rs ili se prijavite putem upitnika na sajtu www.dismarket.rs. Konkurs je otvoren do kraja juna.