(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Epidemiološka situacija u opštini Stara Pazova stabilna, još nema dece zaražene kovidom • Slovačka zajednica obeležava 70. godina od smrti pisca Vladimira Hurbana Vladimirova • U subotu u Novoj Pazovi održana likovna kolonija "I ja volim Novu Pazovu • Prvi poraz Omladinca u sezoni Novom Sadu od Mladosti 1:0, Jedinstvo i Dunav izvukli po bod • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Jutarnja temperatura od 11 do 15, a najviša dnevna od 22 do 25 stepeni. Uveče veće naoblačenje i pljuskovi sa grmljavinom.
Život 12.09.2020.
Stara Pazova
Počele radionice za korisnike i pružaoce usluga smeštaja za odrasle u projektu Centra za socijalni rad

Juče je u Klubu za odrasla i starija lica održana prva u nizu radionica posvećnih korisnicima i pružaocima usluga porodičnog smeštaja za odrasla i starija lica, odnosno usluge koja se praktično odnosi na hraniteljstvo, samo što su korisnici odrasla lica, nejčešće sa smetnjama u razvoju.

Dvadesetak učesnika je prisustvovalo radionici koja odnosi se na komunikaciju i socijalne kontakte, dok će na narednim radionicama biti obrađene i teme koje se odnose za zdravlje, ishranu i razvoj veština. Radionice pripremaju stručni radnici Centra za socijalni rad, kao i nekoliko drugih stručnjaka za posebne oblasti koji će u svojstvu saradnika uzeti učešće u projektu.

Radionice su deo projekta Centra za socijalni rad opštine Stara Pazova „Živimo pod istim krovom 2“, koji je podržan od strane Pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova.