(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Centralni vakcinalni punkt se nalazi na Pazovačkim bazenima • COVID 19: Pada broj novozaraženih, juče vakcinisano čak 600 sugrađana, gužve su sve manje • Odbornici usvojili Odluku o zoohigijeni, radna tela Skupštine, predloge za sprovođenje izbora za Mesne zajednice... • Predsednik Kancelarije za Slovake u dijaspori posetio Staru Pazovu • Staropazovačka opština će ove godine imati 13 predstavnika na pokrajinskoj smotri recitatora • Omladinac u Pećincima igra sa Feniksom, Dunav u Sakulama a Jedinstvo u Banatskom Velikom Selu • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno, temperatura jutarnja 4, dnevna do 12 stepeni
Ekonomija 16.11.2020.
Stara Pazova
MOL otvorio novu benzinsku stanicu na ulazu u Staru Pazovu

Kompanija MOL Srbija otvorila je jubilarnu sedamdesetu benzisku stanicu u našoj zemlji i na taj način nastavila trend proširenja maloprodajne mreže. Nova stanica nalazi se na Banovačkom putu u Staroj Pazovi.

Od početka godine ovo je čak peta novootvorena benziska stanica širom Srbije i Kompanija MOL Srbija na taj način nastavlja trend proširenja maloprodajne mreže. Cilj im je da budu što bliži svojim kupcima i ponude najkvalitetniju uslugu i proizvode:

“Veliko nam je zadovoljstvo što svoju sedamdesetu stanicu ostvaramo baš u Staroj Pazovi”, kaže Ana Dešić, v.d. direktor maloprodaje MOL Serbia. “Ponosni smo na ceo tim Mol Srbije koji u ovako teškom okolnostima otvara nove benzinske stanice.”

Pored EVO goriva na novoj stanici nude sve što je potrebno za udobno putovanje- od autohemije pa do grickalica i osvežavajućih pića.

“Pored standardnih goriva točimo i TNG a stanica poseduje i svoj restoranski deo za sedenje i zato pozivamo sve kupce da dođu kod nas i da se opuste, probaju našu “Fresh Corner” kafu, sveže pecivo koje svakog dana pripramamo za njih, kao i kvalitetni Hot Dog. Neposredno pre otvaranja stanice nastavili smo sa unapređenjem kvaliteta naših goriva, te smo u vezi sa tim dodali određenu količinu aditiva u naša MOL EVO goriva i unapredili ih sa MOL EVOTECH formulom.”, rekla je Ana Dešić, prilikom otvaranja benzinske stanice.

Na stanici na Banovačkom putu u Staroj Pazovi kao i na svim ostalim MOL stanicama posebna pažnja poklanja se i preventivnim merama u cilju zaštite zaposlenih i kupaca od korona virusa.