(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Trenutno 251 aktivni slučaj COVID 19, za 24 časa 49 nova slučaja • Sakupljena sredtva za Stefana Subotićaiz Belegiša za transplantaciju koštane srži u Nemačkoj • Pisarnica opštinske uprave ne radi, dokumentacija se predaje na info pultu • Biblioteka zatvara čitaonice, knjige se samo ostavljaju na stolu ispred ulaza • Od 23.11. izložba slika Marije Gužvice u galeriji CzK "Mira Brtka" • Omladinac dočekuje Vršac,Jedinstvo Slobodu iz Novih Kozaraca • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, najviša dnevna temperatura do 6 stepeni.
Ekonomija 16.11.2020.
Stara Pazova
MOL otvorio novu benzinsku stanicu na ulazu u Staru Pazovu

Kompanija MOL Srbija otvorila je jubilarnu sedamdesetu benzisku stanicu u našoj zemlji i na taj način nastavila trend proširenja maloprodajne mreže. Nova stanica nalazi se na Banovačkom putu u Staroj Pazovi.

Od početka godine ovo je čak peta novootvorena benziska stanica širom Srbije i Kompanija MOL Srbija na taj način nastavlja trend proširenja maloprodajne mreže. Cilj im je da budu što bliži svojim kupcima i ponude najkvalitetniju uslugu i proizvode:

“Veliko nam je zadovoljstvo što svoju sedamdesetu stanicu ostvaramo baš u Staroj Pazovi”, kaže Ana Dešić, v.d. direktor maloprodaje MOL Serbia. “Ponosni smo na ceo tim Mol Srbije koji u ovako teškom okolnostima otvara nove benzinske stanice.”

Pored EVO goriva na novoj stanici nude sve što je potrebno za udobno putovanje- od autohemije pa do grickalica i osvežavajućih pića.

“Pored standardnih goriva točimo i TNG a stanica poseduje i svoj restoranski deo za sedenje i zato pozivamo sve kupce da dođu kod nas i da se opuste, probaju našu “Fresh Corner” kafu, sveže pecivo koje svakog dana pripramamo za njih, kao i kvalitetni Hot Dog. Neposredno pre otvaranja stanice nastavili smo sa unapređenjem kvaliteta naših goriva, te smo u vezi sa tim dodali određenu količinu aditiva u naša MOL EVO goriva i unapredili ih sa MOL EVOTECH formulom.”, rekla je Ana Dešić, prilikom otvaranja benzinske stanice.

Na stanici na Banovačkom putu u Staroj Pazovi kao i na svim ostalim MOL stanicama posebna pažnja poklanja se i preventivnim merama u cilju zaštite zaposlenih i kupaca od korona virusa.