(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: "Lasta" počela sa prodajom mesečnih markica, još u ponedeljak i u torak važe stare markice • Mladići 2003. godište da se jave u vojni odsek radi uvođenja u vojnu evidenciju • JKP Toplana Stara Pazova će u narednim ledenim danima grejati 24 časa • COVID 19: Novih 19 slučajeva zaraze virusom Kovid-19 u našoj opštini, trenutno 370 aktivnih slučajeva • Stefan Subotić iz Belegiša, koji je početkom decembra prošle godine imao transplantaciju koštane srži, posle 45 dana bolničkog lečenja izašao je iz bolnice • Radovi na Auto-putevima kod Beške i Rume • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME:Temperatura od -2 do 0 stepeni
Život 11.01.2021.
Stara Pazova
Ministarka ekologije i Meridian obradovali mališane paketićima

Najveća je radost božićnih praznika zajedništvo, trpeza i iskreni osmesi dece. Zato se i u danima za nama kompanija Meridian stara da praznični duh radosti dopre do naših najmlađih sugrađana – onih koji već sada vode najvažnije životne bitke.

Kompanija Meridian i ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović uručili su paketiće Udruženju „Uvek sa decom“, koje se već trideset godina brine o lečenju mališana na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

- Nadam se da ćemo im ulepšati praznike, sa velikom željom da što pre ozdrave i da se vrate svojim redovnim aktivnostima, porodici i drugarima - rekla je Vujović i zahvalila se društveno odgovornoj kompaniji "Meridian" na obezbeđenoj donaciji, kao i udruženju "Uvek sa decom" koje će se pobrinuti da paketići stignu do mališana kojima su namenjeni.

Pored činjenice da su božićni praznici svojevrsna tradicija kada je reč o donacijama kompanije Meridianbet, poseta Udruženju “Uvek sa decom” nastavak je opsežne kampanje u kojoj je ovaj evropski poslovni brend, usred pandemije, kroz donacije neprekidno na kriznim žarištima širom Evrope. To su prepoznali i najviši državni organi, čime je još jednom potvrđena reputacija Meridiana kao apsolutnog regionalnog lidera u svojoj delatnosti, ali i odgovornom poslovanju.

- Božićni praznici su, već tradicionalno, period humanosti u Meridianu, kada se trudimo da pomognemo i bar malo ulepšamo praznični period mališanima - superherojima, koji se bore za ozdravljenje od najtežih bolesti. Drago nam je da smo u saradnji sa ministarkom Irenom Vujović danas obradovali mališane koji se leče na dečjem odeljenju Instituta za onkologiju – istakao je Damjan Stamenković, direktor operativnih poslova kompanije Meridian.

U godini koju smo nedavno ispratili, kompanija Meridian svakodnevno je organizovala i koordinirala akcijama pomoći kako zdravstvenim centrima, tako i lokalnim organizacijama Crvenog krsta, javnim kuhinjama, a organizovala je i akcije prikupljanja novčanih sredstava za lečenje mališana od retkih i opasnih bolesti.

Iz kompanije Meridian još dobrih vesti – najavljuju još više donacija i društveno odgovornih projekata u 2021. godini.