(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Osnovne, srednje škole i vrtići od danas nastavljaju sa radom • Maska Rolerkoster učenika osnovne škole iz Golubinaca pobedila je u kategoriji mlađih učesnika manskenbala, dok je Šarena bašta porodice Naglić takođe iz Golubinaca, osvojila prvo mesto među odraslim maskama na maskenbalu održanom u subotu • Ugostitelji teritoriji opštine Stara Pazova koji pružaju usluge smeštaja u nekategorisanom ugostiteljskom objektu dužni su da pre otpočinjanja obavljanja delatnosti podnesu prijavu lokalnoj samoupravi • SPORT: Košarkaši Dunava savladali Napredak 100:88, danas utakmica sa Vršcem • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Politika 26.05.2013.
Stara Pazova
REZULTATI IZ SVIH MESTA

Prema nezvaničnim rezultatima, koji su stiglu u našu redakciju, u Staroj Pazovi SNS u novom sazivu Saveta MZ imaće 11 članova, Pazovački pokret 9 i DS jedno mesto. U Novoj Pazovi, od 21 člana Saveta, 20 je osvojila SNS a jednog člana u novom sazivu će imati DSS. U Belegišu svih 9 članova Saveta MZ imaće SNS. Apsolutnu pobedu na izborima, prema nezvaničnim informacijama, SNS beleži i u Novim Banovcima (11 od 11), u Golubincima (11 od 11) i Krnješevcima (7 od 7).

Na osnovu do sada prebrojanih glasova u Starim Banovcima SNS osvojio je 10 od ukupno 11 mesta u Savetu MZ. Prema neslužbenim informacijama većinu u Savetu MZ Vojka ima SNS, jer je osvojila 8 od 11 mesta, po jedno mesto imaju SPS, koalicija DS-LSV i koalicija Pokret socialista – Nova Srbija. U naselju Banovci Dunav 4 člana u Savetu MZ imaće DSS, 2 SNS i 1 DS. U Surduku od 7 članova saveta Mesne zajednice 5 će biti iz SNS-a a 2 iz koalicije SPS- PUPS.