(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Dnevno se prgleda 70 pacijenata u sve tri kovid ambulante na teritoriji opštine Stara Pazova • Trenutno 27 aktivna slučaja COVID 19 u staropazovačkoj opštini, svi imaju laku kliničku sliku i niko nije u bolnici • Otvorene još dve kovid ambulante: u Surduku za područje Podunavlja i u Krnješevcima za područje Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca • Telefoni kovid ambulanti u Staroj Pazovi su 310-284 i 062/763-520, u Krnješevcima 2391-115 i 062/762-804, a u Surduku 371-415 i 062/763-393 • Od petka počinje prskanje komaraca u našoj opštini • Popravka nadvožnjaka na putu Nova Pazova - Novi Banovci će trajati do 01. avgusta • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano i toplije, temperatura od 14 do 31 stepeni.
Info 12.12.2013.
Stara Pazova
Sumiranje urađenog u 2013.

Danas je održana godišnja konferencija za novinare, na kojoj su o rezultatima rada u prethodnom periodu i o planovima za naredni period govorili predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović i direktor Direkcije za izgradnju Nedeljko Kovačević.
Predsednik Radinović je naglasio da je u 2013. godini sastavljen plan novog rukovodstva opštine Stara Pazova koji se ogleda u tri osnovna pravca, smera koja su najbitnija za naše sugrađane : socijalni program, infrastruktura u našim naseljima i privlačenje investitora kako stranih tako i domaćih. Za najbitnije strane investicije koje su već u fazi realizacije predsednik je istako kompaniju Deleze, Kvatro Hauses Paneli, Strejt Nova, Skanija, čijom finalizacijom će biti zaposlen veliki broj naših sugrađana. Smanjenju nezaposlenosti za 600 do 700 lica doprinele su i domaće kompanije, istakao je danas Radinović, a kao najbitnije projekte u narednom periodu istakao je izgradnju kanalizacione mreže na celoj teritoriji opštine, za koju je zainteresovana nemačka kompanija koja će u posao uložiti oko 35 miliona evra. Bitan projekat je i zamena javne rasvete novom led rasvetom koja će znatno uštedeti troškove, a u planu je i izrada projekta studije izvodljivosti upravljanja otpadnim vodama, čime bi za nekoliko godina Stara Pazova rešila problem otpada. 23. ili 24. decembra Skupština opštine će usvojiti i budžet koji će biti realan, najavio je predsednik istakavši kao najveći trenutni problem lokalne samouprave preveliku zaposlenost u javnim preduzećima. Direktor Direkcije za izgradnju Nedeljko Kovačević sumirajući godinu na izmaku nabrojao je sve značajnije infrastrukturne radove koji su završeni ali i one koji su još u toku, a za naredni period najavljuje uređenje centra Nove Pazove, izgradnju hale u Golubincima, vrtića u Belegišu, izmeštanje autobuskih stajališta u Novim i Starim Banovcima kao i uređenje centra Novih Banovaca. Planira se i početak radova na sanaciji putnog pravca Stari Banovci-Stara Pazova, izgradnja petlje na nadvožnjaku Nova Pazova-Stari banovci, istakao je ovom prilikom direktor Direkcije Kovačević.