VESTI: Počinje rekonstrukcija asfalta u centru Stare Pazove: Biće gužve u centru narednih desetak dana • U ponedeljak vojna vežba gađanja između Nove Pazove i Novih Banovaca • Na pokrajinskoj smotri recitatora 9 predstavnika opštine Stara Pazova • Andrej Lakatoš iz Stare Pazove državni prvak u poslovnoj informatici • FUDBAL: Jedinstvo dočekuje Radnički u Staroj Pazovi, Omladinac inđijski Železničar u Novim Banovcima • Rukometašice Mladosti u subotu igraju u Kruševcu • Odbojkašice Jedinstva pobedom započele finalnu seriju plejofa • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 12.12.2013.
Sumiranje urađenog u 2013.

Danas je održana godišnja konferencija za novinare, na kojoj su o rezultatima rada u prethodnom periodu i o planovima za naredni period govorili predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović i direktor Direkcije za izgradnju Nedeljko Kovačević.
Predsednik Radinović je naglasio da je u 2013. godini sastavljen plan novog rukovodstva opštine Stara Pazova koji se ogleda u tri osnovna pravca, smera koja su najbitnija za naše sugrađane : socijalni program, infrastruktura u našim naseljima i privlačenje investitora kako stranih tako i domaćih. Za najbitnije strane investicije koje su već u fazi realizacije predsednik je istako kompaniju Deleze, Kvatro Hauses Paneli, Strejt Nova, Skanija, čijom finalizacijom će biti zaposlen veliki broj naših sugrađana. Smanjenju nezaposlenosti za 600 do 700 lica doprinele su i domaće kompanije, istakao je danas Radinović, a kao najbitnije projekte u narednom periodu istakao je izgradnju kanalizacione mreže na celoj teritoriji opštine, za koju je zainteresovana nemačka kompanija koja će u posao uložiti oko 35 miliona evra. Bitan projekat je i zamena javne rasvete novom led rasvetom koja će znatno uštedeti troškove, a u planu je i izrada projekta studije izvodljivosti upravljanja otpadnim vodama, čime bi za nekoliko godina Stara Pazova rešila problem otpada. 23. ili 24. decembra Skupština opštine će usvojiti i budžet koji će biti realan, najavio je predsednik istakavši kao najveći trenutni problem lokalne samouprave preveliku zaposlenost u javnim preduzećima. Direktor Direkcije za izgradnju Nedeljko Kovačević sumirajući godinu na izmaku nabrojao je sve značajnije infrastrukturne radove koji su završeni ali i one koji su još u toku, a za naredni period najavljuje uređenje centra Nove Pazove, izgradnju hale u Golubincima, vrtića u Belegišu, izmeštanje autobuskih stajališta u Novim i Starim Banovcima kao i uređenje centra Novih Banovaca. Planira se i početak radova na sanaciji putnog pravca Stari Banovci-Stara Pazova, izgradnja petlje na nadvožnjaku Nova Pazova-Stari banovci, istakao je ovom prilikom direktor Direkcije Kovačević.