(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Počela izgradnja trenažne hale za sportiste u Novoj Pazovi • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja do 10, najviša dnevna do 16 stepeni
Info 16.12.2013.
Stara Pazova
Pokreni se za posao

Do 31. decembra traje konkurs Programa „Pokreni se za posao“, za građane iz cele Srbije sa dobrom poslovnom idejom. Oni mogu da postanu korisnici ovog programa koji sporovodi udruženje građana ENEKA iz Niša, posredstvom koga kompanija Filip Moris dodeljuje bespovratna sredstva do 200.000 dinara za kupovinu neophodne opreme za pokretanje malih i porodičnih preduzeća, a onaj ko dobije sredstva, dužan je da uloži 20 posto od odobrenog iznosa.
Njegova obaveza je takođe da se najmanje dve godine bavi delatnošću za koji je dobio sredstva, ali i da se bavi društveno korisnim radom, rekao je Aca Ilić iz ove nevladine organizacije, danas, predstavljajući projekat u Staroj Pazovi. U martu biti poznati oni koji su ušli u uži krug, a u maju oni koji su dobili sredstva za pokretanje svog biznisa. Predstavljanje ovog programa organizovano je u saradnji sa opštinom Stara Pazova, a pored petnaestak zainteresovanih, prisustvovali su: Jadranka Bubonja, iz Nacionalne službe za zapošljavanje i Aleksandar Balinović iz Kancelarije za inkluziju Roma.