(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Osnovne, srednje škole i vrtići od danas nastavljaju sa radom • Maska Rolerkoster učenika osnovne škole iz Golubinaca pobedila je u kategoriji mlađih učesnika manskenbala, dok je Šarena bašta porodice Naglić takođe iz Golubinaca, osvojila prvo mesto među odraslim maskama na maskenbalu održanom u subotu • Ugostitelji teritoriji opštine Stara Pazova koji pružaju usluge smeštaja u nekategorisanom ugostiteljskom objektu dužni su da pre otpočinjanja obavljanja delatnosti podnesu prijavu lokalnoj samoupravi • SPORT: Košarkaši Dunava savladali Napredak 100:88, danas utakmica sa Vršcem • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 24.02.2014.
Stara Pazova
Saopštenje JKP "Vodovod i kanalizacija"

Ekipe JKP ''Vodovod i kanalizacija'' čitaju vodomere svakog meseca osim u zimskom periodu, kada vremenski uslovi ne dozvoljavaju isto. U tom slučaju nove vrednosti porede se sa prethodno registrovanim, na osnovu kojih je vršena naplata, i ukoliko se prilikom očitavanja utvrdi da je potrošnja vode mnogo veća nego u prethodnom periodu, potrošačima koji su u direktnoj naplati kod JKP ''Vodovod i kanalizacija'' j.p. šalje se upozorenje. Drastično povećanje potrošnje najčešće ukazuje na moguć kvar na unutrašnjim (kućnim) instalacijama. Građanima se tada savetuje da provere da li postoji potrošnja u trenutku kada su sva točeća mesta zatvorena.
Ako se tada brojčanik na vodomeru okreće, to je siguran pokazatelj da voda na unutrašnjim instalacijama potrošača negde curi. Pored visokog računa, kvarovi mogu da izazovu i druga oštećenja na objektu, pa bi zato sve kvarove trebalo otkloniti u najkraćem vremenu. JKP ''Vodovod i kanalizacija" apeluje na potrošače da zaposlenima dozvole pristup mestu na kome se vodomer nalazi, kako bi merenje proteklo neometano i bez problema. Održavanje šahta u kome se vodomer nalazi obaveza je potrošača. Posle zimskog perioda kada se naplata vrši akontacionim obračunavanjem, čitači vodomera će krenuti u prolećno očitavanje. Iz Vodovoda mole sve potrošače da u ovom periodu prate potrošnju vode na svojim vodomerima. Prosečna mesečna potrošnja za četvoročlano domaćinstvo iznosi od 20 do 25 kubnih metara vode. Svaka drastično veća potrošnja od ove ukazuje na neko curenje na unutrašnjim instalacijama. Za sva pitanja i primedbe u vezi sa računima i potrošnjom vode, građani se mogu obratiti na telefon 022/310-680.