(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Opština Stara Pazova obezbedila bespovratna sredstva za 120 malih preduzetnika • Epidemiološka situacija u opštini Stara Pazova stabilna, još nema dece zaražene kovidom • Slovačka zajednica obeležava 70. godina od smrti pisca Vladimira Hurbana Vladimirova • U subotu u Novoj Pazovi održana likovna kolonija "I ja volim Novu Pazovu • Prvi poraz Omladinca u sezoni Novom Sadu od Mladosti 1:0, Jedinstvo i Dunav izvukli po bod • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Iznad većeg dela Srbije oblačno, mestimično s kišom. Dnevna temparatura od 16 stepeni do 21 stepen. Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim periodima a narednih sedam dana biće postepeno toplije. Trenutno je 13 stepeni.
Kultura 03.11.2014.
Stara Pazova
Kulturna dešavanja u novembru

Na pazovačku scenu stižu ovog meseca predstave: Tamo i nazad, u kojoj igraju Andrija Milošević i Marinko Madžgalj i kabare Pozorišta sa Terazija – Brak u stvari ljubav, a Art centar Hleba i igara najavljuje premijeru predstave Bi end Bi Beograd – Berlin, u režiji Miroslava Benke. Dve pozorišne predstave biće i u okviru obeležavanja stogodišnjice Velikog rata - Sto godina Prvog svetskog rata, učenika Osnovne škole „Pinki“ iz Stare Pazove i „Solunci govore“, mladih glumaca Akademije iz Beograda i Banja Luke. Ovim povodom biće i izložba i dva dokumentarna filma. Likovna publika moći će da pogleda i izložbu keramike Milice Jakšić u Galeriji CzK, a na filmskom repertoaru su filmovi za decu: Dečak mrav i Daj gol i igrani filmovi Ves i Branio sam mladu Bosnu.

Nastavlja i Dečja subota, a nakon nekoliko godina u Staru Pazovu ponovo dolazi državni anambl Slovačke repulike SljUk. Stara Pazova će biti i domaćin festivala slovačkih narodnih pesama Raspevani Srem.