(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Aktuelni radovi u Novoj Pazovi na kanalizacionoj i vodovodnoj mreži • Otvaranje izložbe slika "Moskva - Sankt Petersburg" večeras u holu pozorišne sale u 19 časova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 3 do 10, najviša dnevna do 16 stepeni
Info 07.04.2016.
Golubinci
U Golubincima svečano otvorena savremena sportska hala

Danas je u Golubincima svečano otvorena jedna od najmodernijih sportskih hala u našoj zemlji. Halu u koju je opština uložila oko 90 miliona dinara presecanjem vrpce, svečano su otvorili Vanja Udovičić ministar za sport i omladinu u Vladi RS i Đorđe Radinović predsednik opštine Stara Pazova. Savremena sportska hala u Golubincima spada u najvažnije kapitalne investicije u opštini Stara Pazova koju je sprovela lokalna samouprava na čelu sa predsednikom Opštine Đorđem Radinovićem. Ovaj sportsko-rekreativni centar u kom će se igrati košarka, odbojka i drugi dvoranski sportovi, ima površinu od preko 1.300 m², a sadrži i savremeno opremljenu kuglanu.
Projekat je finansiran emisijom municipalnih obveznica Opštine, po čemu je opština Stara Pazova među retkim lokalnim samoupravama u Republici Srbiji. Otvaranju su prisustvovali i predstavnici lokalne samouprave, javnih preduzeća, mesne zajednice Golubinci i golubinačke škole koji će halu koristiti i za potrebe fiskulturnih časova.