(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: U toku potpuna rekonstrukcija puta Stara Pazova - Stari Banovci • U nedelju "Raspevani Srem" u Staroj Pazovi • Akcja dobrovoljnog davanja krvi u Novoj Pazovi • Počela izgradnja trenažne hale za sportiste u Novoj Pazovi • Humanitarna akcija „Veliki rade, a mali se slade“ u školi „Simeon Aranicki“ • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja do 10, najviša dnevna do 16 stepeni
Info 18.05.2016.
Stara Pazova
Goran Jović predsednik skupštine, a zamenik Živojin Gavrić

Na prvoj sednici novog saziva Skupštine opštine Stara Pazova verifikovani su mandati 48 odbornika, a sa trideset jednim glasom za i 13 protiv, za predsednika Skupštine izabran je Goran Jović iz koalicije oko Pazovačkog pokreta. Živojin Gavrić, odbornik Srpske napredne stranke izabran je za zamenika predsednika Skupštine, sa 34 glasa za i 7 protiv, a Skupština je predlog Gorana Jovića, da sekretar Skupštine bude Vesna Jovanović, podržala sa 35 glasova za. Na predlog Odborničke grupe Srpske napredne stranke, javnim glasanjem odbornici su Draganu Stević izabrali za predsednicu Mandatno administrativne komisije, a članovi su: Saša Milićević, Zora Ljepoja, Biljana Kostić Dizdarević i Radivoje Đukić.

Na drugoj sednici Skupštine opštine Stara Pazova, potvrđeni su mandati za četiri nova odbornika, umesto Nedeljka Kovačevića, Janka Havrana i Vladimira Jovanovića sa Izborne liste „Aleksandar Vučić Srbija pobeđuje“ i Zorana Vukašinovića, sa Izborne liste „Ivica Dačić - Socijalistička partije Srbije“. Novi odbornici u Skupštini opštine Stara Pazova su: Marija Baljak, Milan Beara i Ljibuša Simendić, iz Koalicije oko Srpske napredne stranke i Branislav Gavran, odbornik Socijalističke partije Srbije. Kovačević, Havran, Jovanović i Vukašinović, ostavke su podneli na prvoj sednici.