(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Počela vakcinacija protiv sezonskog gripa • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 28 stepeni.
Info 30.08.2017.
Stara Pazova
TEHNIČKA ŠKOLA: Prijem učenika prvih razreda

U Tehničkoj školi u Staroj Pazovi danas je organizovan svečani prijem učenika prvih razreda. Deo školskog tima im je poželeo dobrodošlicu u ustanovu u kojoj će od sadašnjih petnaestogodišnjaka postati odrasli ljudi, uz pomoć nastavnika, ali i socijalnih partnera škole.

Predstavnici Crvenog krsta, Doma zdravlja, Centra za socijalni rad, Nacionalne službe za zapošljavanje i Centra za kulturu Stara Pazova predstavili su svoje institucije, objasnivši kakvu pomoć, savete i programe nude, kako bi srednjoškolsko obrazovanje bilo što lakše i zanimljivije a zatim su sadašnji prvaci imali prvi čas sa svojim odeljenskim starešinama. U prvom razredu se nalazi 150 učenika koji su raspoređeni u 5 odeljenja i 6 zanimanja. Dva su trogodišnja: automehaničar i mehaničar za rashladnu tehniku, i četiri su četvorogodišnja: tehničar za kompjutersko konstruisanje, tehničar za kompjuersko upravljanje, tehničar drumskog saobraćaja i tehničar za grafičku doradu.