(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Opština Stara Pazova obezbedila bespovratna sredstva za 120 malih preduzetnika • Epidemiološka situacija u opštini Stara Pazova stabilna, još nema dece zaražene kovidom • Slovačka zajednica obeležava 70. godina od smrti pisca Vladimira Hurbana Vladimirova • U subotu u Novoj Pazovi održana likovna kolonija "I ja volim Novu Pazovu • Prvi poraz Omladinca u sezoni Novom Sadu od Mladosti 1:0, Jedinstvo i Dunav izvukli po bod • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Iznad većeg dela Srbije oblačno, mestimično s kišom. Dnevna temparatura od 16 stepeni do 21 stepen. Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim periodima a narednih sedam dana biće postepeno toplije. Trenutno je 13 stepeni.
Info 30.08.2017.
Stara Pazova
TEHNIČKA ŠKOLA: Prijem učenika prvih razreda

U Tehničkoj školi u Staroj Pazovi danas je organizovan svečani prijem učenika prvih razreda. Deo školskog tima im je poželeo dobrodošlicu u ustanovu u kojoj će od sadašnjih petnaestogodišnjaka postati odrasli ljudi, uz pomoć nastavnika, ali i socijalnih partnera škole.

Predstavnici Crvenog krsta, Doma zdravlja, Centra za socijalni rad, Nacionalne službe za zapošljavanje i Centra za kulturu Stara Pazova predstavili su svoje institucije, objasnivši kakvu pomoć, savete i programe nude, kako bi srednjoškolsko obrazovanje bilo što lakše i zanimljivije a zatim su sadašnji prvaci imali prvi čas sa svojim odeljenskim starešinama. U prvom razredu se nalazi 150 učenika koji su raspoređeni u 5 odeljenja i 6 zanimanja. Dva su trogodišnja: automehaničar i mehaničar za rashladnu tehniku, i četiri su četvorogodišnja: tehničar za kompjutersko konstruisanje, tehničar za kompjuersko upravljanje, tehničar drumskog saobraćaja i tehničar za grafičku doradu.