(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Staropazovačko Udruženje “Zagrli srcem – Nikola Vulinović” u saradnji sa Centrom za kulturu organizuju Humanitarno veče 1. marta. Prihod prikupljen od prodatih karata namenjen je za pomoć deci oboleloj od raka.• SPORT: Košarkaši Dunava poreženi u Vršcu • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 0, najveća dnevna do 20 stepeni
Život 04.10.2017.
Stara Pazova
Dani solidarnosti sa starim osobama

Feniksovim poselom sinoć su počeli Dani solidarnosti sa starim osobama. Kao i prethodnih sedam godina, od kad je pri Centru za socijalni rad u Staroj Pazovi osnovana Služba za pomoć u kući, oktobarske dane solidarnosti sa starim licima, i ove je godine otvorilo Društvo za afirmaciju invalida Feniks sa svojim poselom. Ova je godina proglašena za godinu međugeneracijske solidarnosti.
CSR Stara Pazova se trudi da afirmiše aktivnu starost, a ovakvi programi doprinose tome.Gost posela bio je Beki Bekić, dugogodišnji i veliki prijatelj ovog Društva. Svojom pesmom zabavio je sve prisutne, koji dolaskom u Klub za dnevni boravak na trenutak zaborave na svoje svakodnevne probleme. U Centru za socijalni rad teže tome, da sličnih programa bude češće, ne samo u oktobru a do kraja meseca solidarnosti sa starim osobama najavljuju veče sa pororodicom, koja se doselila iz Rusije, zatim veče poezije I druženje sa članovima hora Zvonce OŠ B.P. Pinki.