(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Od Pokrajine još 20 miliona za rekonstrukciju vodovoda u Novoj Pazovi • I poštari u staropazovačkoj opštini obustavili rad • Roboti pčelice u pomažu deci u učenju u ŠOSO "Anton Skala" • KOŠARKA: Dunav u subotu dočekuje Vršac • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od -1, najviša dnevna do 7 stepeni, mirno bez vetra
Info 09.04.2012.
Stara Pazova
ASFALTIRANJE DVORIŠTA

Na inicijativu stanara stambenih zgrada br.1 i br.3 u ulici Kralja Petra I izvođeni su radovi na asfaltiranju cele površine dvorišta koji dele ove dve zgrade, a koji je bio u veoma lošem stanju.
Slobodan Ilić iz Direkcije za izgradnju je rekao da će se sada dobiti oko 900 kvadratnih metara parking prostora od čega je 650 bilo starog koji je komplet uređen, i 250 kvadrata novog prostora koji do sada nije postojao. Stanari ovih stambenih zgrada dugo su čekali na rekonstrukciju dvorišta i kako su i sami rekli, ovo je za njih veliki gest. Zahvalili su se na razumevanju odgovornima u Direkciji za izgradnju opštine Stara Pazova. Izvođač radova na asfaltiranju dvorišta i parking mesta je Građevinska zanatska zadruga Gradnja iz Stare Pazove, a Direkcija za izgradnju je za ove radove izdvojila oko 3.5 miliona dinara. Ovom prilikom svoje zadovoljstvo ispred Mesne zajednice Stara Pazova je izrazio predsednik IO Saveta MZ Stara Pazova Slobodan Jovanović. Iz Direkcije za izgradnju najavljuju rekonstrukciju celog dvorišnog prostora srednjoškolskog centra gde su nedavno zasađene i nove biljke. Radovi počinju u ponedeljak, a završetak se očekuje, ukoliko bude sve teklo po planu, za dvadesetak dana.