(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Od Pokrajine još 20 miliona za rekonstrukciju vodovoda u Novoj Pazovi • I poštari u staropazovačkoj opštini obustavili rad • Roboti pčelice u pomažu deci u učenju u ŠOSO "Anton Skala" • KOŠARKA: Dunav u subotu dočekuje Vršac • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od -1, najviša dnevna do 7 stepeni, mirno bez vetra
Sport 18.04.2012.
Novi Banovci
NOVE PROSTORIJE "OMLADINCA"

Nove radne prostorije F.K. “Omladinac” svečano je otvorio predsednik opštine Goran Jović i tom prilikom istakao da opština biznisa i sporta nastavlja i dalje da ulaže u sportske objekte.

"U izgradnju ovog sportskog objekta Opština je uložila više od 11 miliona dinara i ja sam srećan što je Omladinac i što su Novi Banovci dobili jedan ovako reprezentativan objekat. Sa ovako modernim svlačionicama i radnim prostorijama, Omladinac može da se ponosi, jer ovakve uslove nemaju ni mnogi klubovi u daleko višem rangu takmičenja. Omladinac je primer kako se radi sa mlađim kategorijama, jer u prvom timu ima 90 odsto igrača koji su ponikli ovde na ovom terenu, zato im ja još jednom odajem priznanje na odličnim rezultatima koje postižu i verujem da će ovo biti podstrek da se radi još više i da ovaj klub jednog dana izbori i plasman u viši rang. Opština će nastaviti da ulaže u ovaj sportski objekat. Tako da će već u toku leta početi radovi na izgradnji tribina, jer je Omladinac jedini fudbalski klub u Opštini koji ih nema. Uradiće se nova ograda, a izgradiće se i pomoćni teren. Takođe ćemo u saradnji sa stručnjacima iz Kuće fudbala uraditi revitalizaciju terena kako bi on izgledao mnogo bolje nego što je sada„ istakao je prvi čovek staropazovačke opštine, Goran Jović. Miloš Crnomarković, predsednik Skupštine opštine Stara Pazova, posebno je bio zadovoljan što je ovaj objekat sagrađen u Novim Banovcima, pošto i sam živi u ovom mestu, i istakao da je to rezultat dobre saradnje Opštine i FK Omladinac.