(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Osnovne, srednje škole i vrtići od danas nastavljaju sa radom • Maska Rolerkoster učenika osnovne škole iz Golubinaca pobedila je u kategoriji mlađih učesnika manskenbala, dok je Šarena bašta porodice Naglić takođe iz Golubinaca, osvojila prvo mesto među odraslim maskama na maskenbalu održanom u subotu • Ugostitelji teritoriji opštine Stara Pazova koji pružaju usluge smeštaja u nekategorisanom ugostiteljskom objektu dužni su da pre otpočinjanja obavljanja delatnosti podnesu prijavu lokalnoj samoupravi • SPORT: Košarkaši Dunava savladali Napredak 100:88, danas utakmica sa Vršcem • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Sport 16.11.2018.
Novi Banovci
Trener Stevanović se pobedom oprostio od Omladinca

Poslednju utakmicu sa trenerom Draganom Stevanovićem na klupi, Omladinac iz Novih Banovaca odigrao je u Novom Sadu protiv Crvene Zvezda i rešili je u svoju korist 2:0. Stevanović posle dve i po godine menja sredinu i prelazi na Banjicu, na klupu superligaša Rada.

Emotivni rastanak usledio je nakon utakmice u Novom Sadu, kada se pozdravio sa igračima i upravom i saopštio im da prelazi u svoju kako je nazvao „drugu kuću“. On je takođe istakao dobre rezultate na klupi Omladinca, ali i pohvalio organizovanost kluba. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, koji je pored toga nosio dres Volfsburga i Sent Paulija, doveden je u Rad sa ciljem da ekipu izvuče iz problema u koje su zapali.